Ero sivun ”Wikipedia:Merkittävyys kyseenalaistettu” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
lisäys + päivitys artikkelien määrään
p (+ {{WPManuaalipystynavi|käytösohjeet}})
(lisäys + päivitys artikkelien määrään)
{{Käytösohje}}
<div style="margin-top:30px;" />
'''Merkittävyys kyseenalaistettu''' on Wikipedian laadunparantamiseen liittyvä termi, jossa artikkeli on merkitty {{M|Merkittävyys}}-mallineella. Kun artikkeliin lisätään tämä merkintä, se siirtyy automaattisesti [[:Luokka:Merkittävyys kyseenalaistettu|Merkittävyys kyseenalaistettu -luokkaan]], josta se siirtyy automaattisesti luokkaan [[:Luokka:Roskaa|Roskaa]] 72 tunnin kuluttua. KunKäyttäjien artikkeliei onpidä Roskaamerkitä -luokassa,artikkelia ylläpitäjäitse voiroskaksi, omanjos harkintansa mukaan käyty keskustelu huomioon ottaen poistaa artikkelin. Jos artikkeliaika on todettu keskustelusivulla merkittäväksi, voi mallineen poistaa kuka tahansa, mutta toivottavaa olisi ettei artikkelin kirjoittaja tätä tee. Jos aiheen merkittävyydestä ei ole päästy selvyyteen keskustelusivulla, artikkeli pitää siirtäämennyt poistoäänestykseenumpeen.
 
Kun artikkeli on Roskaa -luokassa, ylläpitäjä voi oman harkintansa mukaan käyty keskustelu huomioon ottaen poistaa artikkelin. Jos artikkeli on todettu keskustelusivulla merkittäväksi, voi mallineen poistaa kuka tahansa, mutta toivottavaa olisi ettei artikkelin kirjoittaja tätä tee. Jos aiheen merkittävyydestä ei ole päästy selvyyteen keskustelusivulla, artikkeli pitää siirtää poistoäänestykseen.
 
== Muita poistotapoja ==
# Älä tyhjennä artikkelia
# Älä kirjoita pitkiä perusteluja keskustelusivulle, vaan perustele merkittävyys artikkelissa ja viittaa korjattuun versioon keskustelusivulla
# Älä perustele merkittävyyttä vetoamalla muiden mielestäsi vähämerkityksisten artikkelien olemassaoloon Wikipediassa, ellei kyseisistä artikkeleista ole käyty vastaavaa keskustelua tai niiden poistamisesta ole äänestetty (tarkista tämä keskustelusivulta). Kukaan ei valvo kaikkia Wikipedian yli 200300&nbsp;000 artikkelia kattavasti, joten joukosta löytyy varmasti huonoja.
 
=== Lähteiden merkitys ===

Navigointivalikko