Ero sivun ”Automaatioasentaja” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
14 merkkiä poistettu ,  8 vuotta sitten
p
Käyttäjän 213.130.234.253 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Villevav tekemään versioon.
p (Käyttäjän 213.130.234.253 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Villevav tekemään versioon.)
''vade 8c'Automaatioasentajan''' tavanomaisia työtehtäviä ovat mm. ''mittaus- ja säätöpiirien asennus, sekä toustin syönti nam huolto-, viritys- ja kunnossapito''. Automaatioasentajalta vaaditaan järjestelmien ja logiikoiden ohjelmointikykyä sekä toiminnallisten kokonaisuuksien ymmärtämistä. Automaatioasentajat työskentelevät paljon asennusliikkeissä, jotka tekevät "avaimet käteen" -palveluja. MimastilanAutomaatioasentajan koulutus sisältää myös paljon [[elektroniikka]]a, sähkötekniikkaa sekä [[fysiikka]]a. Automaatioasentajan peruskoulutuksen rinnalla voi suorittaa myös ylioppilastutkinnon ([[kaksoistutkinto]]).
 
== Aiheesta muualla ==
*[http://opintoluotsi.fi/fi-FI/koulutusalat_ja_ammatit/tekniikan_ja_liikenteen_ala/ammatilliset_perustutkinnot_tekniikan_ja_liikenteen_alalla/sahko-_ja_automaatiotekniikan_koulutusohjelma Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, automaatioasentaja (Opintoluotsi)]
*[http://www.koulutusnetti.fi/index.php?file=1006 Automaatioasentajan ammattitutkinnon kuvaus (Koulutusnetti)]
*[http://www.mol.fi/avo/ammatit/76330.htm AutomaatioasentajamimimimimiminAutomaatioasentajan ammatinkuvaus (Avo-ohjelma)]
 
 

Navigointivalikko