Ero sivun ”Automaatioasentaja” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Automaatioasentajan''' tavanomaisia työtehtäviä ovat mm. ''mittaus- ja säätöpiirien asennus, huolto-, viritys- ja kunnossapito''. Automaatioasentajalta vaaditaan järjestelmien ja logiikoiden ohjelmointikykyä sekä toiminnallisten kokonaisuuksien ymmärtämistä. Automaatioasentajat työskentelevät paljon asennusliikkeissä, jotka tekevät "avaimet käteen" -palveluja. Automaatioasentajan koulutus sisältää myös paljon [[elektroniikka]]a, sähkötekniikkaa sekä [[fysiikka]]a. Automaatioasentajan peruskoulutuksen rinnalla voi suorittaa myös ylioppilastutkinnon ([[kaksoistutkinto]]).
'''Automaatioasentajan''' tavanomaisia työtehtäviä ovat mm. ''mittaus- ja säätöpiirien asennus, huolto-, viritys- ja kunnossapito''. Automaatioasentajalta vaaditaan järjestelmien ja logiikoiden ohjelmointikykyä sekä toiminnallisten kokonaisuuksien ymmärtämistä. Automaatioasentajat työskentelevät paljon asennusliikkeissä, jotka tekevät "avaimet käteen" -palveluja. Mimastilan koulutus sisältää myös paljon [[elektroniikka]]a, sähkötekniikkaa sekä [[fysiikka]]a. Automaatioasentajan peruskoulutuksen rinnalla voi suorittaa myös ylioppilastutkinnon ([[kaksoistutkinto]]).


== Aiheesta muualla ==
== Aiheesta muualla ==

Versio 23. lokakuuta 2012 kello 09.17

Automaatioasentajan tavanomaisia työtehtäviä ovat mm. mittaus- ja säätöpiirien asennus, huolto-, viritys- ja kunnossapito. Automaatioasentajalta vaaditaan järjestelmien ja logiikoiden ohjelmointikykyä sekä toiminnallisten kokonaisuuksien ymmärtämistä. Automaatioasentajat työskentelevät paljon asennusliikkeissä, jotka tekevät "avaimet käteen" -palveluja. Mimastilan koulutus sisältää myös paljon elektroniikkaa, sähkötekniikkaa sekä fysiikkaa. Automaatioasentajan peruskoulutuksen rinnalla voi suorittaa myös ylioppilastutkinnon (kaksoistutkinto).

Aiheesta muualla


Tämä tekniikkaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.