Ero sivun ”Niko Kivelä” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
39 merkkiä lisätty ,  9 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
p (ei ole minitynkä)
'''Niko Kivelä''' (s. [[23. heinäkuuta]] [[1979]] [[Seinäjoki]])<ref>http://www.nikokivela.com/esittely.html</ref> on [[Suomi|suomalainen]] [[stand up -komiikka|stand up -koomikko]]. Hän on toiminut stand up -koomikkona vuodesta 2001 lähtien ja [[ääninäyttelijä|ääninäyttelijänä]] vuodesta 2008 lähtien. Esiintymisen Kivelä aloitti jo 11-vuotiaana seinäjokelaisbändi Dollarihymyssä.<ref>[http://www.nikokivela.com/esittely.html Nikokivela.com]</ref> Kivelällä on yksi poika.
 
Vuosina 2005–2006 Kivelä toimi juontajana [[Kiss FM]] -radiokanavalla. [[The Voice (radioasema)|The Voicen]] juontajana hän toimi vuosina 2006–2007 sekä kanavan aamushow-tuottajana vuosina 2007–2008. Tällä hetkellä Kivelä toimiitoimi Themyös Voicensamaisen aamuohjelmaradiokanavan aamuohjelman, Heräämön juontajana lokakuusta 2011 lokakuuhun 2012 saakka.
 
Kivelä selittää juttunsa yleensä rauhallisesti, mutta henkilöiden vuorosanoissa hän käyttää paljon erilaisia ääniä. Kivelä tunnetaan myös äänentallennuslaitteestaan, jota hän käyttää nauhoittaessaan erilaisia efektejä päällekkäin, yhden äänen toimiessa taustana.
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko