Ero sivun ”Spencer W. Kimball” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
30 merkkiä lisätty ,  7 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
Kimball syntyi [[Salt Lake City]]ssä [[Utah]]issa Andrew Kimballin ja hänen vaimonsa Olive Woolleyn lapseksi. Spencerin ollessa kolme hänen perheensä muutti Tacherin kaupunkiin [[Arizona]]an, koska hänen isänsä nimitettiin paikallisen [[Vaarna (mormonismi)|vaarnan]] johtajaksi. Lapsena Kimball sairasti [[lavantauti|lavantaudin]] ja kerran melkein hukkui. Neljä hänen sisaristaan kuoli lapsina, ja hänen äitinsä kuoli hänen ollessaan yhdentoista. Nämä koettelemukset leimasivat Kimballia hänen lopun elämänsä.
 
Valmistuttaan [[high school]]ista vuonna [[1914]] Kimball kutsuttiin palvelemaan [[lähetystyö (mormonismi)|lähetyssaarnaajana]]. Hänen oli tarkoitus lähteä [[Saksan keisarikunta]]an ja [[Sveitsi]]in, mutta [[ensimmäinen maailmansota|ensimmäisen maailmansodan]] puhkeaminen esti hankkeen. Hän palveli sen sijaan lähetystyössä Yhdysvalloissa aina vuoteen [[1916]]. Seuraavana vuonna hän kirjoittautui sisään Arizonan osavaltion yliopistoon, mutta samana vuonna hänet kutsuttiin armeijan palvelukseen. Kimball sai palvelukseenastumismääräyksen, mutta hän ei koskaan joutunut rintamalle.
 
16. marraskuuta 1917 Kimball meni naimisiin Camilla Eyringin, kuuluisan kemistin [[Henry Eyring]]in sisaren kanssa. Heille syntyi neljä lasta: Spencer L., Olive Beth, Andrew E., and Edward L.
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko