Ero sivun ”Cata Mansikka-aho” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
24 merkkiä lisätty ,  8 vuotta sitten
p
ylimääräinen hakasulje pois, yhden wikilinkin lisäys + Kokoomuksen -> kokoomuksen
p (ylimääräinen hakasulje pois, yhden wikilinkin lisäys + Kokoomuksen -> kokoomuksen)
Mansikka-aho kirjoitti ylioppilaaksi [[Sibelius-lukio]]sta ja opiskeli musiikkia [[Sibelius-Akatemia|Helsingin konservatoriossa]] pääaineenaan klassinen laulu. Mansikka-aho debytoi taiteilijanimellä Kathryn Booker yhdessä ensimmäisen aviomiehensä kanssa albumilla "Love is the answer" vuonna 1992. Mansikka-aho julkaisi ensimmäisen pitkäsoitto-albuminsa ''Peilikuvaa'' vuonna 1998. Cata Mansikka-aho julkaisi kappaleensa Color´s of my mind yhdessä Nu Spirit Helsinki-yhtyeen kanssa EP:nä amerikkalaisen Guidance-labelin kautta 1999. ”Levottomat”-hitin jälkeen hän on julkaissut kaksi [[hengellinen musiikki|hengellistä]] albumia ''Open the Eyes of My Heart'' (2004) ja ''Kaikki muuttuu'' (2006).
 
Vuodesta 2004 lähtien Mansikka-aho on ollut mukana politiikassa]. Hän työskentee eduskunta-avustajana ja on Kokoomuksen[[Kansallinen Kokoomus|kokoomuksen]] jäsen.
 
Mansikka-aho on toiminut Helsingin nuorisolautakunnan varajäsenenä, Helsingin työväenopistojen johtokunnassa varsinaisena jäsenenä. Ja on Helsingin Ympäristölautakunnan varsinainen jäsen. Hän on myös [[Stadin Slangi ry]]:n hallituksen jäsen.

Navigointivalikko