Ero sivun ”Dmitri Suranovitš” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Dmitri Suranovitš''' ([[Venäjän kieli|Venäjäksi]]: '''Дмитрий Суранович''') (s. [[27. kesäkuuta]] [[1995]] [[Minsk]], [[Valko-Venäjä]]) on venäläinen moottoriurheilija. Vaikka hän on syntynyt Valko-Venäjällä, hän kilpailee kuitenkin venäläisellä lisenssillä. Suranovitš aloitti [[Karting]]-uran vuonna 2008 ja ajoi sen jälkeen useissa kansanvälisissä kilpailuissa. Hän on Venäjän KF3 mestari vuodelta 2009 ja vuoden 2010 Venäjän KF2 mestari. Vuonna 2011 Suranovitš siirtyi kilpailemaan [[Formula Abarth]]-sarjaan. Hän ajoi kahdeksan kilpailua Euroopan Formula Abarth -sarjassa ja neljä kilpailua Italian Formula Abarth -sarjassa. Hän saavutti sekä Euroopan että Italian sarjoissa yhden pisteen. Vuonna 2012 Suranovitš kilpailee [[GP3]]-sarjassa ajaen [[Manor Motorsport|Marussia Manor Racing]]-tallissa. Suranovitš aiheutti Monacon sprinttikilpailussa rajun kolarin, kun [[Conor Daly]] osui hänen auton peräänsä ja lähti ilmalentoon. Daly selvisi säihkähdyksellä ja Suranovitš hylättiin kilpailusta.
'''Dmitri Suranovitš''' ([[Venäjän kieli|Venäjäksi]]: '''Дмитрий Суранович''') (s. [[27. kesäkuuta]] [[1995]] [[Minsk]], [[Valko-Venäjä]]) on venäläinen moottoriurheilija. Vaikka hän on syntynyt Valko-Venäjällä, hän kilpailee kuitenkin venäläisellä lisenssillä. Suranovitš aloitti [[Karting]]-uran vuonna 2008 ja ajoi sen jälkeen useissa kansanvälisissä kilpailuissa. Hän on Venäjän KF3 mestari vuodelta 2009 ja vuoden 2010 Venäjän KF2 mestari. Vuonna 2011 Suranovitš siirtyi kilpailemaan [[Formula Abarth]]-sarjaan. Hän ajoi kahdeksan kilpailua Euroopan Formula Abarth -sarjassa ja neljä kilpailua Italian Formula Abarth -sarjassa. Hän saavutti sekä Euroopan että Italian sarjoissa yhden pisteen. Vuonna 2012 Suranovitš kilpailee [[GP3]]-sarjassa ajaen [[Manor Motorsport|Marussia Manor Racing]]-tallissa. Suranovitš aiheutti Monacon sprinttikilpailussa rajun kolarin, kun [[Conor Daly]] osui hänen auton peräänsä ja lähti ilmalentoon. Daly selvisi säihkähdyksellä ja Suranovitš hylättiin kilpailusta. Hän ei saavuttanut pisteitä. Parhaaksi sijoitukseksi jäi 11:s sija. Samana vuonna Suranovitš kilpaili [[Toyota Racing Series]]-sarjassa sijoittuen sarjan 12:ksi.
Samana vuonna Suranovitš kilpaili [[Toyota Racing Series]]-sarjassa sijoittuen sarjan 12:ksi.


{{Tynkä/Urheilija}}
{{Tynkä/Urheilija}}

Versio 9. syyskuuta 2012 kello 13.57

Dmitri Suranovitš (Venäjäksi: Дмитрий Суранович) (s. 27. kesäkuuta 1995 Minsk, Valko-Venäjä) on venäläinen moottoriurheilija. Vaikka hän on syntynyt Valko-Venäjällä, hän kilpailee kuitenkin venäläisellä lisenssillä. Suranovitš aloitti Karting-uran vuonna 2008 ja ajoi sen jälkeen useissa kansanvälisissä kilpailuissa. Hän on Venäjän KF3 mestari vuodelta 2009 ja vuoden 2010 Venäjän KF2 mestari. Vuonna 2011 Suranovitš siirtyi kilpailemaan Formula Abarth-sarjaan. Hän ajoi kahdeksan kilpailua Euroopan Formula Abarth -sarjassa ja neljä kilpailua Italian Formula Abarth -sarjassa. Hän saavutti sekä Euroopan että Italian sarjoissa yhden pisteen. Vuonna 2012 Suranovitš kilpailee GP3-sarjassa ajaen Marussia Manor Racing-tallissa. Suranovitš aiheutti Monacon sprinttikilpailussa rajun kolarin, kun Conor Daly osui hänen auton peräänsä ja lähti ilmalentoon. Daly selvisi säihkähdyksellä ja Suranovitš hylättiin kilpailusta. Hän ei saavuttanut pisteitä. Parhaaksi sijoitukseksi jäi 11:s sija. Samana vuonna Suranovitš kilpaili Toyota Racing Series-sarjassa sijoittuen sarjan 12:ksi.

Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.