Ero sivun ”Tammi (kirjankustantamo)” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
21 merkkiä lisätty ,  10 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Vuonna 2011 Bonnier osti WSOY:n yleisen kirjallisuuden liiketoiminnan Sanomalta, jolle se puolestaan myi kaupassa Tammen oppimateriaalien liiketoiminnan. Yhdessä Tammi ja WSOY muodostavat Suomen suurimman yleisen kirjallisuuden kustantajaryhmän.
 
Tammen kirjailijoita ovat muiden muassa [[Ville Kaarnakari]],[[Leena Lehtolainen]], [[Kaari Utrio]], [[Sinikka Nopola]] ja [[Tiina Nopola]], [[Timo Parvela]], [[Hannu Mäkelä]], [[Jari Järvelä]], Pirjo Tuominen, [[Kalle Isokallio]], [[Markku Pääskynen]], [[Jyrki Kiiskinen]] ja [[Anna Kortelainen]].
Vuonna 1954 perustetussa Keltaisessa kirjastossa julkaistaan laadukasta maailmankirjallisuutta. Sarjassa on ilmestynyt tähän menessä yli 400 teosta. Nobel-palkittuja kirjailijoita sarjassa on 26, joista viimeisin on ruotsalainen runoilija [[Tomas Tranströmer]]. Sarjassa julkaistuja kirjailijoita ovat esimerkiksi [[Günter Grass]], [[Orhan Pamuk]], [[James Joyce]], [[Italo Calvino]], [[Paul Auster]], [[Antonio Munos Molina]], [[Jose Saramago]], [[Sarah Waters]] ja [[Haruki Murakami]].
 
122

muokkausta

Navigointivalikko