Ero sivun ”Barbie: Joutsenlampi” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
kh tynkä
ZéroBot (keskustelu | muokkaukset)
p r2.7.1) (Botti lisäsi: ja:バービーの白鳥の湖
Rivi 22: Rivi 22:
[[fr:Barbie et le Lac des cygnes]]
[[fr:Barbie et le Lac des cygnes]]
[[it:Barbie e il lago dei cigni]]
[[it:Barbie e il lago dei cigni]]
[[ja:バービーの白鳥の湖]]
[[pt:Barbie of Swan Lake]]
[[pt:Barbie of Swan Lake]]

Versio 10. heinäkuuta 2012 kello 14.11

Barbie Joutsenlampi on vuonna 2003 valmistunut Barbie-elokuva, joka jatkaa Barbie-elokuvasarjaa. Elokuva on toteutettu tietokoneanimaatiolla niin kuin Barbie: Pähkinänsärkijä baletissa ja Barbie: Tähkäpää. Elokuvassa on Pjotr Tšaikovskin musiikkia ja balettikohtauksia kuten Pähkinänsärkijässä. Elokuva perustuu klassiseen balettiin Joutsenlampi.

Juoni

Esinäytöksessä Shelly on Barbien pitämällä leirillä eikä saa unta. Barbie huomaa sen ja menee Shellyn seuraksi katselemaan tähtiä. Barbie alkaa kertoa tarinaa tytöstä, joka muuttui joutseneksi. Elokuvassa siirrytään oikeasta maailmasta Barbien satuun.

Pienessä kylässä elää tyttö nimeltä Odette. Hän on kylän leipurin tytär ja auttaa usein leipomisessa. Kerran kun Odetten isä on poissa, ilmestyy kaupunkiin yksisarvinen, jonka asukkaat aikovat tappaa. Odette lähtee seuraamaan yksisarvista, joka menee sisään aukaisemaansa salaiseen käytävään. Odette kerkeää parahiksi ennen kuin sisäänkäynti menee umpeen. Odette huomaa olevansa taikametsässä, jossa eläimet osaavat puhua. Hän onnistuu vanhassa kivessä olevalla taikakiteellä vapauttamaan yksisarvisen Lilan, joka oli juuttuneena pensaikkoon. Pian Odette tapaa metsän Keijukaiskuningattaren, joka kertoo ilkeästä serkustaan Rothbartista, joka haluaa koko metsän itselleen. Pian Odette ja Lila törmäävätkin Rothbartiin, joka muuttaa Odetten joutseneksi. Keijukaiskuningatar onnistuu murtamaan taian, mutta vain yön osalta. Sen jälkeen Odette on siis päivisin joutsen ja öisin ihminen.


Aiheesta muualla

Tämä elokuviin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.