Ero sivun ”Mount&Blade: Warband” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 46: Rivi 46:
*'''Conquest''': Kummallakin joukkueella on alussa 300 pistettä ja aina kun toinen joukkue saa hengiltä yhden pelaajan, niin joukkue jolta kuoli yksi pelaaja, menettää yhden pisteen. Conquestissa on myös lippuja joita voi nostaa. Jos toisella joukkueella on enemmän nostettuja lippuja kuin toisella, niin toinen joukkue menettää kokoajan pisteitä.
*'''Conquest''': Kummallakin joukkueella on alussa 300 pistettä ja aina kun toinen joukkue saa hengiltä yhden pelaajan, niin joukkue jolta kuoli yksi pelaaja, menettää yhden pisteen. Conquestissa on myös lippuja joita voi nostaa. Jos toisella joukkueella on enemmän nostettuja lippuja kuin toisella, niin toinen joukkue menettää kokoajan pisteitä.
==Napoleonic Wars==
==Napoleonic Wars==
Napoleonic Wars on Mount&Blade: Warbandin lisäosa. Se julkaistiin 19. huhtikuuta 2012. Napoleonic War ei toimi ilman Warbandia ja siinä on vain moninpeli. Peli sijoittuu napoleonin sotiin ja siinä on 5 pelattavaa joukkuetta: '''Preussi''', '''Venäjä''', '''Itävalta''', '''Ranska''' ja '''Iso-Britannia'''. Muuta uutta siinä on Warbandiin verrattuna mm. tykistö.
Napoleonic Wars on Mount&Blade: Warbandin lisäosa. Se julkaistiin 19. huhtikuuta 2012. Napoleonic Wars ei toimi ilman Warbandia ja siinä on vain moninpeli. Peli sijoittuu napoleonin sotiin ja siinä on 5 pelattavaa joukkuetta: '''Preussi''', '''Venäjä''', '''Itävalta''', '''Ranska''' ja '''Iso-Britannia'''. Muuta uutta siinä on Warbandiin verrattuna mm. tykistö.
== Katso myös ==
== Katso myös ==
*[[Mount&Blade]]
*[[Mount&Blade]]

Versio 27. kesäkuuta 2012 kello 23.29

Mount&Blade: Warband
Kehittäjä TaleWorlds
Julkaisija Paradox Interactive
Jakelija Steam, Microsoft Store, PlayStation Now, Google Play, GOG.com ja PlayStation Store
Suunnittelija Armağan Yavuz
Säveltäjä Jesse Hopkins
Pelisarja Mount & Blade
Julkaistu
Lajityyppi toimintaroolipeli, strategiapeli, simulaatio
Pelimuoto yksinpeli ja moninpeli
Ikäluokitus ESRB: +13
Alusta Microsoft Windows
Jakelumuoto Digitaalinen jakelu ja digitaalinen lataus
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Mount&Blade: Warband on TaleWorldsin kehittämä ja Paradox Interactiven 30. maaliskuuta 2010 julkaisema toimintaroolipeli. Se on vuonna 2008 julkaistun Mount&Bladen ensimmäinen jatko-osa.

Pelaaminen

Ryhmittymät

  • Kingdom of Swadia: Johtajana kuningas Harlaus. Swadianit pohjautuvat Keskiajan ranskalaisiin ja saksalaisiin. Swadianeitten valttikortti on raskaasti haarniskoutuneet ritarit.
  • Kingdom of Rhodoks: Johtajana kuningas Graveth. Rhodokit pohjautuvat keskiajan italialaisiin valtioihin. Rhodokkien vahvuus on keihäsmiehet ja heidän suuret kilpensä.
  • Khergit Khanate: Johtajana kaani Sanjar. Khergitit pohjautuvat mongoleihin jotka tulivat Keski-Aasiasta. Heidän vahvuutensa on nopeat ja tarkat hevosjousiampujat.
  • Kingdom of Nords: Johtajana kuningas Ragnar. Nordit pohjautuvat viikinkeihin, jotka elivät pohjolassa viikinki- ja keskiajalla. Nordien vahvuus on hyvät jalkamiehet, mutta heillä ei ole lainkaan ratsuväkeä.
  • Kingdom of Vaegirs: Johtajana kuningas Yaroglek. Vaegirit pohjautuvat keskiajan novgorodilaisiin. Heidän vahvuutensa on jousiampujat jotka ovat tarkkoja ja myös hyviä lähitaistelussa.
  • Sarranid Sultanate: Johtajana sulttaani Hakim. Sarranidit pohjautuvat keskiajan turkkilaisiin, berbeereihin, arabeihin ja persialaisiin. Heillä ei ole erityisiä vahvuuksia vaan he ovat hyviä kaikessa.

Moninpeli

Moninpeliä on mahdollista pelata muita ihmispelaajia vastaan tai heidän puolellaan. Pelaaja voi joko itse tehdä serverin tai liittyä toisen tekemään.

Pelimuodot

  • Battle: Kummallakin puolella on pelaajia, jotka yrittävät tappaa toisensa. Kuolemansa jälkeen pelaaja ei voi tulla takaisin, ennen kuin jommankumman puolen pelaajat ovat kuolleet.
  • Siege: Linnataistelu, jossa pelaaja on joko puolustaja tai hyökkääjä. Hyökkääjien pitää vallata linna tietyssä ajassa laskemalla lippu alas, kun taas puolustajien pitää estää heitä tekemästä sitä. He voittavat kun aika loppuu.
  • Deathmatch: Deathmatchissä ei ole joukkueita vaan kaikki ovat toisiaan vastaan. Pelaaja saa rahaa tappamalla toisia pelaajia.
  • Team Deathmatch: Deathmatch joukkueilla.
  • Capture the flag: Lipunryöstö.
  • Fight and destroy: Samantapainen kuin Battle, mutta toisen joukkueen pitää tuhota yksi katapultti ja yksi heittokone. Toisen joukkueen pitää suojella niitä.
  • Conquest: Kummallakin joukkueella on alussa 300 pistettä ja aina kun toinen joukkue saa hengiltä yhden pelaajan, niin joukkue jolta kuoli yksi pelaaja, menettää yhden pisteen. Conquestissa on myös lippuja joita voi nostaa. Jos toisella joukkueella on enemmän nostettuja lippuja kuin toisella, niin toinen joukkue menettää kokoajan pisteitä.

Napoleonic Wars

Napoleonic Wars on Mount&Blade: Warbandin lisäosa. Se julkaistiin 19. huhtikuuta 2012. Napoleonic Wars ei toimi ilman Warbandia ja siinä on vain moninpeli. Peli sijoittuu napoleonin sotiin ja siinä on 5 pelattavaa joukkuetta: Preussi, Venäjä, Itävalta, Ranska ja Iso-Britannia. Muuta uutta siinä on Warbandiin verrattuna mm. tykistö.

Katso myös

Aiheesta muualla