Ero sivun ”Thomas G:son” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
[[Kuva:Thomas-gson-eurovision-song-contest-2010-oslo.jpg|thumb|Thomas G:son]]
[[Kuva:Thomas-gson-eurovision-song-contest-2010-oslo.jpg|thumb|Thomas G:son]]
'''Thomas Gustafsson''' (s. [[25. helmikuuta]] [[1968]] [[Skövde]], [[Ruotsi]]) on ruotsalainen [[säveltäjä]], [[sanoittaja]] ja [[muusikko]], joka käyttää taiteilijanimeä '''Thomas G:son'''. Hänet tunnetaan erityisesti [[Eurovision laulukilpailu]]sta, johon hänen tekemänsä kappale on valittu seitsemän kertaa.
'''Thomas Gustafsson''' (s. [[25. helmikuuta]] [[1968]] [[Skövde]], [[Ruotsi]]) on ruotsalainen [[säveltäjä]], [[sanoittaja]] ja [[muusikko]], joka käyttää taiteilijanimeä '''Thomas G:son'''.

Hänet tunnetaan erityisesti [[Eurovision laulukilpailu]]sta. Loppukilpailuun hänen tekemänsä kappale on valittu seitsemän kertaa, ja eri maiden kansallisissa alkukarsinnoissa G:sonin tekemiä kappaleita on ollut mukana yhteensä 58. Niitä ovat esittäneet muun muassa [[Loreen]], [[Carola Häggkvist|Carola]], [[Sanna Nielsen]], [[Jessica Folcker]], [[Roger Pontare]], [[Arja Koriseva]], [[Kirsi Ranto]], [[Ressu Redford]], [[Guri Schanke]], [[D'NASH]] ja [[Lucía Pérez]].


== Kappaleet Eurovision laulukilpailussa ==
== Kappaleet Eurovision laulukilpailussa ==

Versio 13. maaliskuuta 2012 kello 02.45

Thomas G:son

Thomas Gustafsson (s. 25. helmikuuta 1968 Skövde, Ruotsi) on ruotsalainen säveltäjä, sanoittaja ja muusikko, joka käyttää taiteilijanimeä Thomas G:son.

Hänet tunnetaan erityisesti Eurovision laulukilpailusta. Loppukilpailuun hänen tekemänsä kappale on valittu seitsemän kertaa, ja eri maiden kansallisissa alkukarsinnoissa G:sonin tekemiä kappaleita on ollut mukana yhteensä 58. Niitä ovat esittäneet muun muassa Loreen, Carola, Sanna Nielsen, Jessica Folcker, Roger Pontare, Arja Koriseva, Kirsi Ranto, Ressu Redford, Guri Schanke, D'NASH ja Lucía Pérez.

Kappaleet Eurovision laulukilpailussa

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.