Ero sivun ”Joona Kortesmäki” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
71 merkkiä lisätty ,  9 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
}}
 
'''Joona Kortesmäki''' (s. [[3. tammikuuta]] [[1981]]) on [[Helsinki|Helsingissä]] asuva muusikko, koomikko ja televisio-ohjaaja ja -juontaja. Hän tekee musiikkia taiteilijanimellä '''Posteljoona''', ja hänen tunnetuin kappaleensa on radiosoittoa<ref>[http://ylex.yle.fi/audiot/ylexweb/posteljoona-feat-pahanuutti-nakuna Posteljoona feat. Paha-Nuutti, YleX.fi]</ref> saanut "Nakuna" (Posteljoona feat. [[Nuutti Takkinen|Paha-Nuutti]]). Hänen ensimmäinen studioalbuminsa ''[[Miehen malli]]'' julkaistiin 2. heinäkuuta 2008 [[Suomen Musiikki]] -levymerkillä. Toinen ''[[Irti (Posteljoonan & Ystävien albumi)|Irti]]''-niminen studioalbumi julkaistiin 5. toukokuuta 2010.
 
Hänen ensimmäinen albuminsa oli 2004 ilmestynyt omakustanne Äärimmäinen totuusalbumi. Toinen albumi ''[[Miehen malli]]'' julkaistiin 2. heinäkuuta 2008 [[Suomen Musiikki]] -levymerkillä. Kolmas ''[[Irti (Posteljoonan & Ystävien albumi)|Irti]]''-niminen studioalbumi julkaistiin 5. toukokuuta 2010.
 
Kortesmäki oli [[Nelonen|Nelosen]] ''B-studio''-ohjelman juontaja-toimittaja syksyllä 2008. Hän toimi [[YLE TV2]]:n nuorten kesäohjelma ''[[Summeri]]n'' pseudonyyminä kameramiehenä, Niklaksena, kesinä 2007 ja 2008. Hän oli myös toinen, Jonte, kesällä 2008 [[YleX]]:llä arkiaamuisin juontaneista HeinäEsoista.
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko