Ero sivun ”Henry Czerny” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
ZéroBot (keskustelu | muokkaukset)
p r2.7.1) (Botti lisäsi: ru:Черни, Генри
Revenge-sarjan suomenkielinen nimi
Rivi 1: Rivi 1:
'''Henry Czerny''' (s. [[helmikuu]]ssa [[1959]], [[Toronto]], [[Ontario]]) on [[kanada]]lainen [[näyttelijä]], joka syntyi [[puola]]laiseen perheeseen Torontossa. Hänellä oli tunnettu rooli elokuvassa [[Vaarallinen tehtävä]] samoin kuin elokuvissa [[Isku Kolumbiaan]] ja [[Jäämyrsky]]. Vuonna 2006 Czerny esiintyi komediassa [[Vaaleanpunainen pantteri (vuoden 2006 elokuva)|Vaaleanpunainen pantteri]], jossa hänen roolinsa on "Yuri, valmentaja joka valmentaa". Paitsi elokuvissa, hän on näytellyt myös televisiossa. Hän on esittänyt muun muassa [[Thomas Howard (Norfolkin 3. herttua)|Thomas Howardia, Norfolkin 3. herttuaa]], sarjassa [[Tudors]] ja Conrad Graysonia sarjassa [[Revenge (televisiosarja)|Revenge]].
'''Henry Czerny''' (s. [[helmikuu]]ssa [[1959]], [[Toronto]], [[Ontario]]) on [[kanada]]lainen [[näyttelijä]], joka syntyi [[puola]]laiseen perheeseen Torontossa. Hänellä oli tunnettu rooli elokuvassa [[Vaarallinen tehtävä]] samoin kuin elokuvissa [[Isku Kolumbiaan]] ja [[Jäämyrsky]]. Vuonna 2006 Czerny esiintyi komediassa [[Vaaleanpunainen pantteri (vuoden 2006 elokuva)|Vaaleanpunainen pantteri]], jossa hänen roolinsa on "Yuri, valmentaja joka valmentaa". Paitsi elokuvissa, hän on näytellyt myös televisiossa. Hän on esittänyt muun muassa [[Thomas Howard (Norfolkin 3. herttua)|Thomas Howardia, Norfolkin 3. herttuaa]], sarjassa [[Tudors]] ja Conrad Graysonia sarjassa [[Kosto (televisiosarja|Kosto]].


==Aiheesta muualla==
==Aiheesta muualla==

Versio 6. maaliskuuta 2012 kello 14.52

Henry Czerny (s. helmikuussa 1959, Toronto, Ontario) on kanadalainen näyttelijä, joka syntyi puolalaiseen perheeseen Torontossa. Hänellä oli tunnettu rooli elokuvassa Vaarallinen tehtävä samoin kuin elokuvissa Isku Kolumbiaan ja Jäämyrsky. Vuonna 2006 Czerny esiintyi komediassa Vaaleanpunainen pantteri, jossa hänen roolinsa on "Yuri, valmentaja joka valmentaa". Paitsi elokuvissa, hän on näytellyt myös televisiossa. Hän on esittänyt muun muassa Thomas Howardia, Norfolkin 3. herttuaa, sarjassa Tudors ja Conrad Graysonia sarjassa Kosto.

Aiheesta muualla

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.