Ero sivun ”Igor Presnjakov” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p siirsi sivun Igor Presnyakov uudelle nimelle Igor Presnjakov
mitäköhän tuo viimenen kappale/virke tarkoittaa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Igor Presnyakov''' on [[venäläinen]] [[kitaristi]], josta tuli [[YouTube]]-sensaatio vuonna 2007, hänen ainutlaatuisten laulucovereidensa ja omalaatuisen soittotyylinsä ansiosta.
'''Igor Presnyakov''' on [[venäläinen]] [[kitaristi]], josta tuli [[YouTube]]-sensaatio vuonna 2007, hänen laulucovereidensa ja omalaatuisen soittotyylinsä ansiosta.


== Elämäkerta ==
== Elämäkerta ==


Igor Presnyakov syntyi [[Moskova|Moskovassa]], [[Venäjä|Venäjällä]]. Hän opiskeli klassista musiikkia läheisessä akatemiassa ja voisi lopulta valmistua yhtyeisiin sekä kitaristiksi että kapellimestariksi. Hän muutti [[Alankomaat|Alankomaihin]] jatkaakseen uraansa, joka on jo nyt kestänyt yli 35 vuotta. Hänen ainutlaatuiseen akustiseen kitara-tyyliin vaikuttaa eri musiikkityylejä; [[Reggae]], [[Rock and Roll]], [[R&B]], [[kantri]], [[Jazz]] ja [[Heavy Metal]]. Hänen merkittävin tuntomerkki on rytmin luominen samaan aikaan, kun hän soittaa lyömällä kitaran runkoon tahdissa. Tämä jäljittelee useita muusikoita, mutta vain ''Igor'' on yksin soittamassa. Vaikka ''Igor'' joskus laulaakin monia hänen alkuperäisiä- ja cover-kappaleitaan, on hän enemmän kuuluisa jäljittelemällä laulun kappaleen osia, osaksi kitara-sooloja, kun taas usein lisäämällä pehmeämmän, jazzisemman äänen.
Igor Presnjakov syntyi [[Moskova]]ssa. Hän opiskeli klassista musiikkia läheisessä akatemiassa ja voisi lopulta valmistua yhtyeisiin sekä kitaristiksi että kapellimestariksi. Hän muutti [[Alankomaat|Alankomaihin]] jatkaakseen uraansa, joka on jo nyt kestänyt yli 35 vuotta. Hänen akustiseen kitara-tyyliin vaikuttaa eri musiikkityylejä; [[reggae]], [[rock and roll]], [[R&B]], [[kantri]], [[jazz]] ja [[heavy metal]]. Hänen merkittävin tuntomerkki on rytmin luominen samaan aikaan, kun hän soittaa lyömällä kitaran runkoon tahdissa. Tämä jäljittelee useita muusikoita. Vaikka Presnjakov joskus laulaakin monia hänen alkuperäisiä- ja cover-kappaleitaan, on hän tunnetumpi soittotaidoistaan.


''Igorin'' suosio on noussut hänen ensidebyytistään [[YouTube|YouTubessa]] vuonna 2007. Hänen [[YouTube]]-videoillaan on tällä hetkellä yli 110 miljoonaa latausten näyttökertaa ja sen lisäksi yli 221 000 kanavan tilaajaa.
''Igorin'' suosio on noussut hänen ensidebyytistään [[YouTube|YouTubessa]] vuonna 2007. Hänen [[YouTube]]-videoillaan on tällä hetkellä yli 110 miljoonaa latausten näyttökertaa ja sen lisäksi yli 221 000 kanavan tilaajaa. Hänen kuuluisin kitaracoverinsa on ''[[Beat It]]'' yli kuudella miljooonalla katsojallaan.


Igor on nyt myös virallisesti hyväksytty sekä Takaminen että [[Fender|Fenderin]] kitaroihin.
Igor on nyt myös virallisesti hyväksytty sekä Takaminen että [[Fender|Fenderin]] kitaroihin.

=== YouTube mainetta ja maailman maineeseen ===

Saatuaan yli 200 000 kanavan tilaajaa ja yli 99 miljoonaa videoidensa näyttökertaa vuonna 2010, Igor aloitti kiertää ympäri Eurooppaa. Hänen kuuluisin kitaracoverinsa on ''[[Beat It]]'' yli kuudella miljooonalla katsojallaan.


== Albumit ==
== Albumit ==

Versio 17. tammikuuta 2012 kello 19.35

Igor Presnyakov on venäläinen kitaristi, josta tuli YouTube-sensaatio vuonna 2007, hänen laulucovereidensa ja omalaatuisen soittotyylinsä ansiosta.

Elämäkerta

Igor Presnjakov syntyi Moskovassa. Hän opiskeli klassista musiikkia läheisessä akatemiassa ja voisi lopulta valmistua yhtyeisiin sekä kitaristiksi että kapellimestariksi. Hän muutti Alankomaihin jatkaakseen uraansa, joka on jo nyt kestänyt yli 35 vuotta. Hänen akustiseen kitara-tyyliin vaikuttaa eri musiikkityylejä; reggae, rock and roll, R&B, kantri, jazz ja heavy metal. Hänen merkittävin tuntomerkki on rytmin luominen samaan aikaan, kun hän soittaa lyömällä kitaran runkoon tahdissa. Tämä jäljittelee useita muusikoita. Vaikka Presnjakov joskus laulaakin monia hänen alkuperäisiä- ja cover-kappaleitaan, on hän tunnetumpi soittotaidoistaan.

Igorin suosio on noussut hänen ensidebyytistään YouTubessa vuonna 2007. Hänen YouTube-videoillaan on tällä hetkellä yli 110 miljoonaa latausten näyttökertaa ja sen lisäksi yli 221 000 kanavan tilaajaa. Hänen kuuluisin kitaracoverinsa on Beat It yli kuudella miljooonalla katsojallaan.

Igor on nyt myös virallisesti hyväksytty sekä Takaminen että Fenderin kitaroihin.

Albumit

2010

  • Chunky Strings

2011

  • Acoustic Pop Ballads
  • Acoustic Rock Ballads Covers

Lähteet