Ero sivun ”Igor Presnjakov” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
415 merkkiä poistettu ,  10 vuotta sitten
mitäköhän tuo viimenen kappale/virke tarkoittaa
p (siirsi sivun Igor Presnyakov uudelle nimelle Igor Presnjakov)
(mitäköhän tuo viimenen kappale/virke tarkoittaa)
'''Igor Presnyakov''' on [[venäläinen]] [[kitaristi]], josta tuli [[YouTube]]-sensaatio vuonna 2007, hänen ainutlaatuisten laulucovereidensa ja omalaatuisen soittotyylinsä ansiosta.
 
== Elämäkerta ==
 
Igor PresnyakovPresnjakov syntyi [[Moskova|Moskovassa]], [[Venäjä|Venäjällä]]ssa. Hän opiskeli klassista musiikkia läheisessä akatemiassa ja voisi lopulta valmistua yhtyeisiin sekä kitaristiksi että kapellimestariksi. Hän muutti [[Alankomaat|Alankomaihin]] jatkaakseen uraansa, joka on jo nyt kestänyt yli 35 vuotta. Hänen ainutlaatuiseen akustiseen kitara-tyyliin vaikuttaa eri musiikkityylejä; [[Reggaereggae]], [[Rockrock and Rollroll]], [[R&B]], [[kantri]], [[Jazzjazz]] ja [[Heavyheavy Metalmetal]]. Hänen merkittävin tuntomerkki on rytmin luominen samaan aikaan, kun hän soittaa lyömällä kitaran runkoon tahdissa. Tämä jäljittelee useita muusikoita, mutta vain ''Igor'' on yksin soittamassa. Vaikka ''Igor''Presnjakov joskus laulaakin monia hänen alkuperäisiä- ja cover-kappaleitaan, on hän enemmän kuuluisa jäljittelemällä laulun kappaleen osia, osaksi kitara-sooloja, kun taas usein lisäämällä pehmeämmän, jazzisemmantunnetumpi äänensoittotaidoistaan.
 
''Igorin'' suosio on noussut hänen ensidebyytistään [[YouTube|YouTubessa]] vuonna 2007. Hänen [[YouTube]]-videoillaan on tällä hetkellä yli 110 miljoonaa latausten näyttökertaa ja sen lisäksi yli 221 000 kanavan tilaajaa. Hänen kuuluisin kitaracoverinsa on ''[[Beat It]]'' yli kuudella miljooonalla katsojallaan.
 
Igor on nyt myös virallisesti hyväksytty sekä Takaminen että [[Fender|Fenderin]] kitaroihin.
 
=== YouTube mainetta ja maailman maineeseen ===
 
Saatuaan yli 200 000 kanavan tilaajaa ja yli 99 miljoonaa videoidensa näyttökertaa vuonna 2010, Igor aloitti kiertää ympäri Eurooppaa. Hänen kuuluisin kitaracoverinsa on ''[[Beat It]]'' yli kuudella miljooonalla katsojallaan.
 
== Albumit ==
4 710

muokkausta

Navigointivalikko