Ero sivun ”Cher Lloyd” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
WikitanvirBot (keskustelu | muokkaukset)
p r2.7.1) (Botti lisäsi: cs, da, de, fa, fr, hu, it, nl, pl, pt
Rivi 31: Rivi 31:


* "Swagger Jagger" (2011)
* "Swagger Jagger" (2011)
* "With Ur Love" ft. [[Mike Posner]](2011)
* "With Ur Love" ft. [[Mike Posner]] (2011)
* "Want U Back" ft. [[Astro]](2012)
* "Want U Back" ft. Astro (2012)


==Lähteet==
==Lähteet==

Versio 15. tammikuuta 2012 kello 16.25

Cher Lloyd (s. 28. heinäkuuta 1993) on englantilainen laulaja Malvernista, Worcestershirestä. Cher tuli suurelle yleisölle tutuksi v.2010 Iso-Britannian The X Factorista, jossa sijoittui neljänneksi.

Cherin singlejä on katsottu Youtubessa yli 47 miljoonaa kertaa.

Yksityislämä

Cher asui lapsuutensa isänsä Darrenin, äitinsä Dinan ja sisarustensa (Josh, Rosie ja Sophie) kanssa Malvernissa, Worcestershiressa. Nykyään hän asuu poikaystävänsä Craig Monkin kanssa Lontoossa. Cher on opiskellut mm. teatteritaidetta.

Ennen X Factoria Cher osallistui siitä inspiroituun Sin and Bushwackers' Text Factoriin, jossa hän sijottautui toiseksi.

Ura

The X Factor

Cher osallistui X Factoriin kaksi kertaa aikaisemmin laulaen balladeja (silloin ikäraja osallistumiseen oli alhaisempi). Hän oli 16-vuotias, kun kolmannella yrityksellään vihdoin pääsi jatkoon, silloin hän lauloi Keri Hilsonin version kappaleesta "Turn My Swag On". Bootcamp-vaiheessa Cher lauloi rap-version kappaleesta "Viva La Vida". Hän kertoi keksineensä rap-sanat itse. Tuomareiden talolla hän esitti kappaleen "Cooler Than Me" muttei pystynyt esittämään kappaletta kokonaan, koska kärsi angiinasta. Cheryl Cole valitsi hänet silti semifinaaleihin.

Ensimmäisessä live-esiintymisessä Cher esitti kappaleen "Just Be Good to Me". Toisessa live-esityksessään hän lauloi kappaleen "Hard Knock Life (Ghetto Anthem)". Kolmannessa live-esiintymisessä Cher esitti kappaleiden "No Diggity" ja "Shout" mashupin. Neljännessä live-showssa esitetty "Stay" oli Cherin ensimmäinen kappale, jossa hän ei räpännyt. Simon Cowell kehui sitä 'Kauden parhaaksi esitykseksi'. Viidennellä viikolla hän esitti Alicia Keysin kappaleen "Empire State of Mind", mutta tuomarit sanoivat pettyneensä, ja Cowell haukkui Cheriä jäljittelijäksi. Kuudennella viikolla Cher pelasti itsensä pudotukselta laulamalla mashupin Elton Johnin "Sorry Seems to Be Hardest Word"sta ja Eminemin "Mocking Bird"sta. Viikolla seitsemän Cher oli viimeisen kahden joukossa, mutta tuomarit pelastivat hänet pudotukselta. Seuraavalla viikolla hän esitti Avril Lavignen kappaleen "Girlfriend" ja Aerosmithin kappaleen "Walk This Way". Hän pääsi mukaan semifinaaliin, jossa esitti kappaleet "Love The Way You Lie" ja "Nothin' On You". Hän joutui uudestaan pudotusuhan alle, mutta tuomarit pelastivat hänet taas vaikka Cher oli saanut yleisöäänestyksessä vähiten ääniä. Finaalissa Cher kuitenkin lauloi mashupin kappaleista "The Clapping On" ja "Get Ur Freak On". Lisäksi hän esitti dueton will.i.amin kanssa (mashup kappaleista "Where Is The Love" ja "I Gotta Feeling"). Cher sai finaalissa vähiten ääniä, joten jäi kilpailussa sijalle 4.


Sticks + Stones

X Factorin finaalin jälkeen lauluntekijä Autumn Rowe ja tuottaja RedOne työskentelivät Cherin esikoisalbumin parissa, joka suunniteltiin julkaistavaksi marraskuussa 2011. Levyn ensimmäinen single oli "Swagger Jagger", jonka ensimmäinen radiosoitto oli 20. kesäkuuta, mutta se levisi internetiin 15. kesäkuuta (internetiin julkaistu versio todettiin myöhemmin vain Cherin Twitter-käyttäjällä julkaistuksi demoksi). Single julkaistiin 31. heinäkuuta. "Swagger Jagger" saavutti ykkössijan Iso-Britannian single-listalla 7. elokuuta 2011.

28. heinäkuuta 2011 Cher julkaisi viisi kappaletta tulevalta albumilta. Kappaleissa mukana esiintymässä olivat mm. Busta Rhymes, Mike Posner ja Ghetts. Cher ilmoitti Twitterissään että "With Ur Love" on levyn toinen single. Kyseinen Mike Posnerin kanssa esitetty kappale julkaistiin 30. lokakuuta 2011.

Marraskuussa 2011 ilmoitettiin, että Cher aloittaa hänen ensimmäisen kiertueensa, maaliskuusta huhtikuuhun kestävän, "The Sticks and Stones Tour"in.

17. joulukuuta 2011 Cher teki levytyssopimuksen Epic Recordsin kanssa. Hänen debuuttialbuminsa "Stick + Stones" on kerrottu julkaistavan Yhdysvalloissa vuonna 2012.

Julkaisut

Singlet

  • "Swagger Jagger" (2011)
  • "With Ur Love" ft. Mike Posner (2011)
  • "Want U Back" ft. Astro (2012)

Lähteet

Käännös suomeksi
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Cher Lloyd

Aiheesta muualla

Cher Lloydin viralliset kotisivut