Ero sivun ”Asynkroninen verkko-opetus” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Kojuta (keskustelu | muokkaukset)
pEi muokkausyhteenvetoa
pEi muokkausyhteenvetoa
 
Rivi 1: Rivi 1:
'''Asynkroninen verkko-opetus''' tarkoittaa verkko-opiskelua, jossa osapuolet eivät ole kasvokkain. Tämä tarkoittaa sitä että, [[opiskelija]] ja [[opettaja]] eivät kommunikoi reaaliaikaisesti keskenään. Sen sijaan [[nauhoitukset]], [[sähköposti]], [[fax]], [[keskustelupalstat]], ketjutetut keskustelut ja verkkopohjainen harjoittelu ovat asynkronista opiskelua. Yksi asynkronisen verkko-opiskelun hyödyistä on se, että osallistuja hallitsee opiskeluprosessin tahtia. Tämä tarkoittaa usein sitä, että asynkroninen [[verkko-opiskelu]] on riippumatonta sekä paikasta että ajasta.
'''Asynkroninen verkko-opetus''' tarkoittaa [[verkko-opiskelu]]a, jossa osapuolet eivät ole kasvokkain. Tämä tarkoittaa sitä että, [[opiskelija]] ja [[opettaja]] eivät kommunikoi reaaliaikaisesti keskenään. Sen sijaan [[ääninauhoite|nauhoitukset]], [[sähköposti]], [[fax]], [[keskustelupalsta]]t, ketjutetut keskustelut ja verkkopohjainen harjoittelu ovat asynkronista opiskelua. Yksi asynkronisen verkko-opiskelun hyödyistä on se, että osallistuja hallitsee opiskeluprosessin tahtia. Tämä tarkoittaa usein sitä, että asynkroninen verkko-opiskelu on riippumatonta sekä paikasta että ajasta.


Asynkronisen verkko-opetuksen vastakohta on [[synkroninen verkko-opetus]].
Asynkronisen verkko-opetuksen vastakohta on [[synkroninen verkko-opetus]].

Nykyinen versio 21. joulukuuta 2011 kello 23.09

Asynkroninen verkko-opetus tarkoittaa verkko-opiskelua, jossa osapuolet eivät ole kasvokkain. Tämä tarkoittaa sitä että, opiskelija ja opettaja eivät kommunikoi reaaliaikaisesti keskenään. Sen sijaan nauhoitukset, sähköposti, fax, keskustelupalstat, ketjutetut keskustelut ja verkkopohjainen harjoittelu ovat asynkronista opiskelua. Yksi asynkronisen verkko-opiskelun hyödyistä on se, että osallistuja hallitsee opiskeluprosessin tahtia. Tämä tarkoittaa usein sitä, että asynkroninen verkko-opiskelu on riippumatonta sekä paikasta että ajasta.

Asynkronisen verkko-opetuksen vastakohta on synkroninen verkko-opetus.

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Belanger, F. (2000), Evaluation and Implementation of Distance Learning: Technologies, Tools and Techniques. Hershey, PA, USA: Idea Group Publishing.