Ero sivun ”Wikipedia:Ylläpitäjät/Henswick 2” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ak: Uusi sivu: {{subst:ylläpitäjä|Henswick|Toinen mahdollisuus Henelle, edellinen äänestys oli kesällä 2010. Silloisia vastustusperusteita olivat "kypsymättömyys" ja "ei ihan vielä". It...
(ei mitään eroa)

Versio 12. joulukuuta 2011 kello 09.04

Henswick (keskustelu · muokkaukset)

Toinen mahdollisuus Henelle, edellinen äänestys oli kesällä 2010. Silloisia vastustusperusteita olivat "kypsymättömyys" ja "ei ihan vielä". Itseasiassa tätäkin äänestystä on lykätty käyttäjän omasta toiveesta jo viime maaliskuusta, jotta hän saisi petrattua aktiivisuutta, ja "kypsymättömyydestä" ei todellakaan voi (enää) puhua. Joko viime oko siis nyt? Ollut täällä vajaa kolme vuotta, aktiivinen vandalismintorjuja, fiksu, positiivinen, ystävällinen ja mukava – juuri sellainen, mikä ylläpitäjän tulisikin olla. Mielestäni termi "yhteisöhengen nostattaja" kuvaisi häntä myöskin hyvin (esim. heinäkuun lähdetalkoot). On myös pitkään ollut palauttajan oikeudet, näinollen myös seulojan. Luuta vaan käteen, sanon minä!
Linkki aiempaan äänestykseen.Crimson Cherry Blossom™ 12. joulukuuta 2011 kello 08.04 (EET)[vastaa]

Äänestys päättyy 26. joulukuuta 2011 kello 08.04 (EEST).


Kannatan

Vastustan

Kommentit

Kysymyksiä ylläpitäjäehdokkaalle

  • Millä tavalla haluaisit eniten auttaa Wikipediaa ylläpidossa?
  • Oletko erityisen tyytyväinen johonkin lisäykseesi Wikipediaan, ja miksi?
  • Oletko ollut osallisena konflikteissa fi-wikissä, tai oletko stressaantunut Wikipediaa käyttäessäsi? Miten ratkaisit tilanteen?