Ero sivun ”Simpsonit (11. tuotantokausi)” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p (Käyttäjän 80.223.47.215 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Crimson Cherry Blossom tekemään versioon.)
| jaksonumero = 227
| tuotantokoodi = AABF23
| käsikirjoittaja(t) = Mike Scully
| ohjaaja = Steven Dean Moore
| ensimmäinen esitys yhdysvalloissa = [[26. syyskuuta]] [[1999]]
| ensimmäinen esitys suomessa = [[14. tammikuuta]] [[2001]]
| Bartin liitutauluteksti = Perjantait eivät ole tosiaankaan 'valinnaisia housuja'
| jakson sohvakohtaus = Perhe ryntää olohuoneeseen ja näkee identtisen Simpsonien perheen sohvalla ([[Tracey Ullman Show]]:n lyhytfilmeistä).
| vierailevat tähdet = [[Mel Gibson]] itsenään, Jack Burns ''Edward Christianina''
}}
 
[[Homer Simpson]] päättää koeajaa sähköautoa, saadakseen ilmaisen lahjan. Hän romuttaa auton, mutta saa lahjaksi kaksi ilmaislippua [[Mel Gibson]]in saapuuuusimpaan uudenelokuvaan, elokuvansanimeltä koenäytökseen,"''Mr. jossaSmith ainoaGoes hänento elokuvaansaWashington''". kritisoinutMyös oliMel itse saapuu elokuvan näytökseen. Kun hän flirttailee [[HomerMarge Simpson]].in Gibsonkanssa, onHomer samaakirjoittaa mieltäelokuvalle Homerinhuonon kanssaarvostelun, jayleisön hänreaktio-korttiin. Tästä syystä Mel pyytää aikooHomeria korjataparantamaan asianelokuvaa. He lentävät Hollywoodiin John Travoltan suihkukoneella (ja vain siksi, että Mel lupasi auttaa Johniahäntä muutossa). Hollywoodissa Homer ja Mel saavat vastaansa tuotantopomot, jotka halusivat pitää [[elokuva]]n hillittynä. Homer haluaaja toiminnanMel miehenähaluavat säilyttääkuvata elokuvan (jossalopun hänelläuudestan, koska siinä on reportterinliika rooli)puhetta ja senliian sisältämätvähän väkivaltaisuudetväkivaltaa. Uusittu elokuva ei saa tuottajilta lämmintä vastaanottoa. He yrittävät tuhota sen, joten Homer ja Mel pakenevat studioilta golfkärryllä (pakenemaan pääsivät Melin sanottua: "Hei, tuolla hinataan Range Roveria") mutta sen hajottua he menivät Elokuva-autojen museoon, jossa olivat myös Marge ja lapset, jotka pakenivat heidän mukanaan ''Mad Max'' -elokuvasta tutulla [[auto]]lla. Elokuvan pelastuttua he järjestivät uusintaesityksen, jonka takia Meliltä meni maine. (Sarjakuvahemmo sanoi (ja kirjoitti koneelleen): "Huonoin. Elokuva. Ikinä.") Mel on pettynyt elokuvan saamaan vastaanottoon, mutta Homer ehdottaa vielähänelle Melillevielä paria elokuvaideaa, mutta koska Meliä ei kiinnosta niin, Homer heitettiin liikkuvasta autosta ulos. Lopussa jaksossa mainittu epäilyttävä pälyilevä koira.
|}
 
1 221

muokkausta

Navigointivalikko