Ero sivun ”Pesäpallomaila” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Käyttäjän 88.112.52.143 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Nro92 tekemään versioon.
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Pesäpallomaila''' on [[pesäpallo]]ssa käytettävä peliväline. Vanhat pesäpallomailat olivat puisia, mutta nykyisin useimmat mailat valmistetaan lasikuidusta, hiilikuidusta tai muista keinotekoisista materiaaleista. Pesäpallomailoja valmistavat Suomessa esimerkiksi Karhu ja J-Pesis. Myös Excel ja ProMark ovat valmistaneet mailoja.
'''Pesäpallomaila''' on [[pesäpallo]]ssa käytettävä peliväline. Pesäpallomaila on myös kätevä ja suosittu ase esimerkiksi katutappeluissa. Vanhat pesäpallomailat olivat puisia, mutta nykyisin useimmat mailat valmistetaan lasikuidusta, hiilikuidusta tai muista keinotekoisista materiaaleista. Pesäpallomailoja valmistavat Suomessa esimerkiksi Karhu ja J-Pesis. Myös Excel ja ProMark ovat valmistaneet mailoja.


[[Karhu (yritys)|Karhu]] valmistaa 3 mallistoa. Classic on perinteinen puumailamallisto. Thor on harrastelijoille ja lapsille suunnattu mallisto ja Gold Hammer on harrastajille ja aikuisille suunniteltu.
[[Karhu (yritys)|Karhu]] valmistaa 3 mallistoa. Classic on perinteinen puumailamallisto. Thor on harrastelijoille ja lapsille suunnattu mallisto ja Gold Hammer on harrastajille ja aikuisille suunniteltu.

Versio 15. heinäkuuta 2011 kello 17.19

Pesäpallomaila on pesäpallossa käytettävä peliväline. Pesäpallomaila on myös kätevä ja suosittu ase esimerkiksi katutappeluissa. Vanhat pesäpallomailat olivat puisia, mutta nykyisin useimmat mailat valmistetaan lasikuidusta, hiilikuidusta tai muista keinotekoisista materiaaleista. Pesäpallomailoja valmistavat Suomessa esimerkiksi Karhu ja J-Pesis. Myös Excel ja ProMark ovat valmistaneet mailoja.

Karhu valmistaa 3 mallistoa. Classic on perinteinen puumailamallisto. Thor on harrastelijoille ja lapsille suunnattu mallisto ja Gold Hammer on harrastajille ja aikuisille suunniteltu.

Katso myös

Tämä urheiluun liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.