Ero sivun ”Laserbeak” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
CAJH (keskustelu | muokkaukset)
CAJH (keskustelu | muokkaukset)
Rivi 36: Rivi 36:
Elokuvassa [[Transformers: Kuun pimeä puoli]] Laserbeak on mekaaninen [[korppikotka]], joka toimii [[Soundwave]]n apurina.
Elokuvassa [[Transformers: Kuun pimeä puoli]] Laserbeak on mekaaninen [[korppikotka]], joka toimii [[Soundwave]]n apurina.


Laserbeak on useita erilaisia muuntautumismuotoja. Hän naamioituu elokuvassa ainakin [[taulutelevisio]]ksi, [[tietokone][]ksi, [[kopiokone]]eksi sekä pieneksi pinkiksi [[Bumblebee]]ta muistuttavaksi Autobotiksi. Laserbeakin äänenä elokuvassa [[Keith Szarabajka]].
Laserbeak on useita erilaisia muuntautumismuotoja. Hän naamioituu elokuvassa ainakin [[taulutelevisio]]ksi, [[tietokone]]ksi, [[kopiokone]]eksi sekä pieneksi pinkiksi [[Bumblebee]]ta muistuttavaksi Autobotiksi. Laserbeakin äänenä elokuvassa [[Keith Szarabajka]].


== Hahmoa näytelleet ==
== Hahmoa näytelleet ==

Versio 11. heinäkuuta 2011 kello 21.20

Laserbeak
Ensiesiintyminen The Transformers (1984)
Henkilötiedot
Asema Vakooja
Ryhmäsidokset Decepticonit
Muuntautumismuodot C-kasetti
Videokamera
Gibson Flying V
Näyttelijä(t) Frank Welker (1984-1986)
Keith Szarabajka (2011)

Laserbeak on kuvitteellinen robotti Transformers-universumissa. Hän esiintyy jokaisessa jatkumossa mekaanisena lintuna. Hän toimii lähes jokaisessa Transformers-sarjassa, missä hän esiintyy, Soundwaven apurina.

The Transformers

Laserbeak on Soundwaven parhaimpia vakoojia. Yksikään Autobotti ei ole koskaan huomannut häntä. Hän muuntautuu Soundwaven rintakoteloon mahtuvaksi c-kasetiksi.

Unicron-trilogia

Transformers: Armada

Transformers: Armadassa Laserbeak on pieni videokameraksi muuntautuva robotti, jonka Red Alert rakensi Radin, Carlosin ja Alexisin käyttöön, kun nämä auttoivat Autobotteja Mini-Conien etsinnässä.

Transformers: Cybertron

Transformers: Cybertronissa Laserbeak on Planeetta X:ltä kotoisin oleva robotti, joka työskentelee Soundwavelle. Jaksossa "Guardian" esiinty useita Laserbeakin näköisiä robotteja, jotka ilmestyivät portaalista, joka oli avattu Atlantiksen, Ogygian ja Lemurian moottoreiden tehostamalla generaattorilla.

Transformers: Animated

Transformers: Animatedissa Laserbeak muuntautuu Gibson Flying V-sähkökitaraksi.

Transformers: Prime

Animaatiosarja

Transformers: Primessa Laserbeak esiintyy muutamassa jaksossa Soundwaven työläisenä. Hänet nähtiin ensi kertaa jaksossa Darkness Rising, Part 3, kun hänet lähetettiin sieppaamaan agentti Fowler.

Transformers: Kuun pimeä puoli

Elokuvassa Transformers: Kuun pimeä puoli Laserbeak on mekaaninen korppikotka, joka toimii Soundwaven apurina.

Laserbeak on useita erilaisia muuntautumismuotoja. Hän naamioituu elokuvassa ainakin taulutelevisioksi, tietokoneksi, kopiokoneeksi sekä pieneksi pinkiksi Bumblebeeta muistuttavaksi Autobotiksi. Laserbeakin äänenä elokuvassa Keith Szarabajka.

Hahmoa näytelleet

Vuodet Näyttelijät Sarjat Elokuvat
1984-1986 Frank Welker The Transformers
2011 Keith Szarabajka Transformers: Kuun pimeä puoli

Aiheesta muualla