Ero sivun ”Suomen Työnantajain Keskusliitto” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ak: Ohjaus sivulle Elinkeinoelämän keskusliitto
 
omaksi artikkelikseen, osa ek:n historiaa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Suomen Työnantajain Keskusliitto''' ('''STK''') oli työnantajajärjestö. Sen juuret olivat vuonna [[1907]] perustetussa Suomen Yleisessä Työnantajaliitossa, joka muutti nimensä Suomen Työnantajain Keskusliitoksi vuonna [[1918]].<ref>[http://www.ek.fi/businessforums/EKjulkaisu_Nain_on_kaynyt/fi/tyomarkkinajarjestojen_kehitys.php Elinkeinoelämän keskusliitto: Työmarkkinajärjestöjen kehitys] viitattu 19.5.2011</ref>
#OHJAUS [[Elinkeinoelämän keskusliitto]]

Vuonna [[1992]] STK ja [[Teollisuuden Keskusliitto]] yhdistyivät, minkä tuloksena syntyi [[Teollisuuden ja Työnantajain Keskusliitto]] (TT). Vuonna [[2005]] TT ja [[Palvelutyönantajat]] yhdistyivät muodostaen nykyisen [[Elinkeinoelämän keskusliitto|Elinkeinoelämän keskusliiton]].

==Lähteet==
{{Viitteet}}

{{tynkä/Järjestö}}

[[Luokka:Suomalaiset työnantajajärjestöt]]

Versio 19. toukokuuta 2011 kello 09.54

Suomen Työnantajain Keskusliitto (STK) oli työnantajajärjestö. Sen juuret olivat vuonna 1907 perustetussa Suomen Yleisessä Työnantajaliitossa, joka muutti nimensä Suomen Työnantajain Keskusliitoksi vuonna 1918.[1]

Vuonna 1992 STK ja Teollisuuden Keskusliitto yhdistyivät, minkä tuloksena syntyi Teollisuuden ja Työnantajain Keskusliitto (TT). Vuonna 2005 TT ja Palvelutyönantajat yhdistyivät muodostaen nykyisen Elinkeinoelämän keskusliiton.

Lähteet

Tämä järjestöön, yhdistykseen tai ei-kaupalliseen organisaatioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.