Ero sivun ”Rymd” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Abc10 (keskustelu | muokkaukset)
pEi muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 9: Rivi 9:
* [[puolukka]]
* [[puolukka]]


Viimeisenä lanseeratuissa mansikka- ja puolukka-mehujen markkinoinnissa käytettiin [[Kiviset ja Soraset|Kivisten ja Sorasten]] hahmoja.
Viimeisenä lanseeratuissa mansikka- ja puolukka-mehujen markkinoinnissa käytettiin [[Kiviset ja Soraset|Kivisten ja Sorasten]] hahmoja. Tarzan-Rymdiäkin oli.


{{Tynkä/Ruoka}}
{{Tynkä/Ruoka}}

Versio 8. huhtikuuta 2011 kello 12.13

Rymd oli 1970-luvun alkupuoliskolla myytyä sokeritonta mehujauhetta. Jauhe myytiin kahden pussin pakkauksessa. Veteen sekoitettuna yhdestä pussista sai litran mehua. Markkinoinnissa korostettiin juoman kuljetuksen keveyttä. Mainonta kohdistettiin kesään, jolloin juomia kuljetettiin kesämökeille.

Jauheen valmistus lopetettiin kun levisi huhu, että mehujauhe aiheuttaa syöpää. Huhu oli perätön, mutta tuote oli joka tapauksessa kulkenut matkansa päähän.

Makuja

Viimeisenä lanseeratuissa mansikka- ja puolukka-mehujen markkinoinnissa käytettiin Kivisten ja Sorasten hahmoja. Tarzan-Rymdiäkin oli.

Tämä ruokaan, juomiin, ravintoon tai ruoanlaittoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.