Titans (vuoden 2018 televisiosarja)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Titans
Tyyli
Kestoaika 40-50 minuuttia
Kehittäjä(t)
Perustuu DC Comicsin sarjakuvissa esiintyviin hahmoihin
Pääosissa
Alkuperämaa  Yhdysvallat
Alkuperäiskieli englanti
Verkko Yhdysvallat HBO Max
Suomi Netflix
Esitetty 12. lokakuuta 2018 – 2023
Tuotantokausia 4
Jaksoja 49 (luettelo jaksoista)
Ikäraja Kuvaohjelman ikäraja 16
Tunnuskappale DC Titans Main Theme
Tuotanto
Tuottaja(t)
Vastaava(t) tuottaja(t)
Leikkaaja(t)
Tuotantoyhtiö(t)
Seuraaja Doom Patrol
Aiheesta muualla
IMDb

Titans tai DC's Titans on amerikkalainen supersankaritelevisiosarja, jonka ovat luoneet Akiva Goldsman, Geoff Johns ja Greg Berlanti. Sarja perustuu DC Comicsin luomaan supersankariryhmään Teen Titans ja se kuvaa nuoria sankareita, jotka yhdistävät voimansa taistelussa pahaa vastaan.

Teen Titansiin perustuvaa live-action-sarjaa kehitettiin syyskuussa 2014. Alun perin TNT:lle tarkoitettu Goldsmanin ja Marc Haimesin kirjoittama pilotti tilattiin joulukuussa 2014, mutta TNT poistui projektista vuonna 2016 ennen kuvaamista. Huhtikuussa 2017 ilmoitettiin, että Goldsman, Johns ja Berlanti kehittivät sarjaa uudelleen DC Universen ensimmäiseksi alkuperäiseksi käsikirjoitukseksi. Brenton Thwaites valittiin Dick Graysoniksi syyskuussa 2017 ja muita sarjan vakituisia näyttelijöitä elo-lokakuussa 2017.

Titans sai ensi-iltansa 12. lokakuuta 2018. Ensimmäinen ja toinen tuotantokausi julkaistiin DC Universessa; kolmas tuotantokausi sai ensi-iltansa HBO Maxissa.

Neljäs tuotantokausi julkaistaan The CW Television Networkilla 4. marraskuuta 2022.

Titans seuraa samannimisen joukkueen nuoria supersankareita heidän taisteluaab pahaa ja muita vaaroja vastaan. Tarinan alkaessa hajotettu sarja näkee joukkueen palaavan, kun alkuperäiset ja uudet jäsenet uudistavat Titaaneja. Titaanit taistelevat rikollisuutta vastaan ​​eri paikoissa, kuten Detroitissa, San Franciscossa ja Gotham Cityssä.

Ensimmäiset sarjassa esiintyvät tiimin jäsenet ovat Batmanin entinen kumppani Dick Grayson, maan ulkopuolinen Tähtituli/Kory Anders, empaatti Raven/Rachel Roth ja muodonmuuttaja Petopoika/Gar Logan. Dick paljastetaan myöhemmin yhdeksi alkuperäisistä titaaneista puoli-Amazon Donna Troyn ja rikollisuutta taistelevan duon Dawn Grangerin ja Hank Hallin rinnalla. Uudistetun Titans-ryhmän jälkeen tiimiin liittyy Batmanin uusi kumppani Jason Todd, salamurhaaja Rose Wilson ja Supermanin geneettinen klooni Conner.

Ensimmäisellä kaudella Rachel tulee Dickin luokse etsimään suojaa häntä takaavia vaarallisia voimia vastaan, mikä johtaa siihen, että he tapaavat Koryn ja Garin ja tekevät yhteistyötä. Sankarit saavat lopulta tietää, että Rachel on hänen demoni-isänsä Trigonin kohteena, joka yrittää orjuuttaa maailman. Kausi kuvaa myös Dickin pyrkimyksiä etääntyä mentoristaan ​​ja Robin-persoonallisuudestaan, kun taas Kory kamppailee muistinmenetyksen kanssa, joka jättää hänet tietämättä todellisesta henkilöllisyydestään.

Toinen kausi keskittyy Titaanien viralliseen uudistamiseen, kun Dick kouluttaa uutta joukkuetta, joka koostuu Rachelista, Garista ja Jasonista. Titaanien paluu johtaa kuitenkin pelätyn salamurhaajan Deathstroken ilmaantumiseen, jonka aiempi konflikti alkuperäisen joukkueen kanssa johti heidän hajoamiseensa. Kun Deathstroke yrittää eliminoida sankarit, alkuperäiset titaanit joutuvat kohtaamaan hänet uudelleen, kun taas muita uhkia nousevat pahansuopa Cadmus Laboratories ja Koryn sisar Mustatuli.

Kolmannella kaudella titaanit matkustavat Gotham Cityyn Jasonin murhan jälkeen, missä Dick ryhtyy suojelemaan kaupunkia poliisikomentaja Barbara Gordonin kanssa. Kun Jason palaa pahamaineisen rikollisen Jonathan Cranen hallinnassa, titaanit huomaavat taistelevansa entisen joukkuetoveriaan vastaan estääkseen Crania tuhoamasta Gothamia. Kuvassa on myös Koryn jännittynyt jälleennäkeminen mustatulen kanssa, joka etsii lunastusta menneille teoille, sekä Donnan paluu kuolemanjälkeisestä elämästä edellisen kauden kuoleman jälkeen.

Neljännellä kaudella pelastettuaan Gothamin titaanit lähtivät tielle palatakseen San Franciscoon. Mutta pysähdyttyään Metropolisissa he joutuvat yliluonnollisen kultin risteykseen, jolla on voimavaroja, jotka eivät vastaa mitään, mitä he ovat kohdanneet ennen.

Näyttelijät ja hahmot

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
 • Brenton Thwaites esittäen Dick Grayson / Robin / Nightwing: Titanssien johtaja sekä entinen omankädenoikeuden harjoittaja ja Batmanin avustaja, yrittää löytää itsensä Robin persoonansa ulkopuolella.
 • Anna Diop esittäen Kory Andersia a.k.a Tähtituli. Maan ulkopuoliselta Tamaran-planeetalta kotoisin oleva prinsessa, jolla on kyky absorboida ja ohjata aurinkoenergiaa. Hänet lähetettiin maahan murhaamaan Rachel, mutta muistinmenetys saa Koryn unohtamaan tehtävänsä ja liittymään titaaneihin.
 • Teagan Croft esittäen Rachel Rothia eli Ravenia. Empaattia, joka syntyi Demoni-isälle ja ihmisäidille. Aluksi Rachel ymmärsi vain vähän syntyperästään ja kyvyistään, ja hänen voimansa johdattivat hänet Dickin luokse ja myöhemmin hänestä tuli uusien titaanien jäsen.
 • Ryan Potter esittäen Gar Logania, Petopoikaa. Muodonmuuttajaa, joka voi muuttua vihreäksi versioksi erilaisista eläimistä, pääasiassa tiikereiksi, saatuaan lääkkeen, joka paransi hänet tappavasta taudista. Gar asui aiemmin Doom Patrolin kanssa ennen kuin liittyi Dickin uuteen Titans-tiimiin.
 • Curran Walters esittäen Jason Toddia eli Robinia ja Punahuppua. Dickin seuraajaa Batmanin valppaana apulaisena, joka tuodaan uuteen Titans-tiimiin Bruce Waynen pyynnöstä.
 • Conor Leslie esittäen Donna Troyta eli Ihmetyttöä. Puoliksi-Amazon soturi jakaa parannetut fyysiset kykyvyt muiden Amazonin tavoin. Aiemmin Ihmenainen oli hänen ohjaajansa. Silloin hän ystävystyi Dickin kanssa varhaisessa iässä ja kuului alkuperäiseen Titans-tiimiin.
 • Minka Kelly esittäen Dawn Grangeria, Dovea. Oman käden oikeuden harjoittajaa, joka toimii taktisena vastineena kumppanilleen ja poikaystävälleen Hankille. Hän oli myös alkuperäisen Titans-tiimin jäsen ja aiemmin suhteessa Dickiin.
 • Alan Ritchson esittäen Hank Hallia eli Hawkia. Aggressiivinen puolisko valppaasta kaksiossa, johon Hank ja hänen tyttöystävänsä Dawn kuuluvat. Sen lisäksi, että hän muodosti Hawk and Dove -joukkueen veljensä Donin kanssa, hän oli osa alkuperäistä Titansia.
 • Esai Morales esittäen Slade Wilsonia A.K.A Deathstrokea. Biologisesti tehostettu salamurhaaja ja entinen Delta Force -operaattori, jolla on historiaa alkuperäisten Titaanien kanssa.
 • Chelsea Zhang esittäen Rose Wilsonia. Deathstroken tytär, jolla on parantuneet refleksit ja regeneratiivinen paraneminen.
 • Joshua Orpin esittäen Conneria, superpoikaa. Supermanin ja Lex Luthorin geneettinen klooni, jolla on molempien kyvyt ja persoonallisuuden piirteet. Hänet luotiin Cadmus Laboratoriesissa, ja hän joutuu kosketuksiin titaanien kanssa pakattuaan laitoksesta Krypton kanssa.
 • Savannah Welch esittäen Barbara Gordonia eli Lepakkotyttöa. Gotham Cityn poliisilaitoksen johtajaa, hänen edesmenneen isänsä seuraajaa.
 • Vincent Kartheiser esittäen Jonathan Cranea, Linnunpelättia. Rikollista psykologia, joka käyttää hyväkseen uhriensa pelkoa. Vangittu Arkhamin mielisairaalaan, hän avustaa Gotham Cityn poliisia heidän tutkinnassaan.
 • Damaris Lewis esittäen Komand'ria eli Mustatuli hahmoa. Tamaranin kuninkaallinen ja Koryn nuorempi sisar. Koska Komand'rla puuttuu kyky sytyttää tulta, hänellä on kireät suhteet Koryn kanssa.
 • Jay Lycurgo esittäen Robina eli Timothy Drakea (kausi 4; toistuva kausi 3): Tim on Gothamin asukas, joka on iso Batman ja robin-fani ja haluaa olla supersankari kuin he. Hän liittyy titaaneihin kolmannen kauden lopussa.
 • Franka Potente esittäen May Bennettia / Mother Mayhem (kausi 4): Noitaa ja verikultin johtajaa, joka naamioituu arkeologiksi.
 • Joseph Morgan esittäen Sebastian Sangerina / Brother Blood (kausi 4): Taksidermisti ja sovellussuunnittelija, jolla on outo yhteys Azarathin temppeliin.

Toukokuussa 2018 DC Universe ilmoitti live-action-sarjan Doom Patrol saaneen suoran sarjan tilauksen suunniteltuna lisäosa Titansille. Huolimatta alkuperäisestä järjestyksestä ja hahmojen ja näyttelijöiden jakamisesta Doom Patrolilla on kuitenkin erillinen jatkuvuus. Jeremy Carverin (joka kirjoitti pilotin) Warner Bros. Televisionille ja Berlanti Productionsille kehittämässä sarjassa ovat päähenkilöinä päällikkö, Cliff Steele, Larry Trainor, Vic Stone, Rita Farr ja Jane samannimisen Doom Patrolin jäseninä. April Bowlby, Matt Bomer ja Brendan Fraser toistavat roolinsa Ritana, Larryn äänenä ja Cliffin äänenä, kun taas Matthew Zuk ja Riley Shanahan korvaavat Dwain Murphyn ja Jake Michaelsin Larryn ja Cliffin fyysisissä kuvauksissa ja Timothy Dalton korvaa Bruno Bichirin päällikkönä. Näyttelijöihin liittyivät Diane Guerrero Janena ja Joivan Wade Vicinä. Tuotanto alkoi elokuussa 2018 ja sarjan ensi-ilta oli 15. helmikuuta 2019.

Doom Patrolin Ritan, Larryn ja Cliffin inkarnaatioiden oli tarkoitus esiintyä Titansin alkuperäisessä kauden 1 finaalissa. Kun alkuperäinen finaali oli vedetty pois kaudesta, esiintymiset poistettiin.

Hank Hallin, Jason Toddin, Rachel Rothin, Kory Andersin ja Dawn Grangerin Titans-inkarnaatiot esiintyvät Arrowverse-crossover-tapahtumassa "Crisis on Infinite Earths" näyttelijöinään Alan Ritchson, Curran Walters, Teagan Croft, Anna Diop ja Minka Kelly. esiintyvät omissa rooleissaan arkistomateriaalin kautta. Tapahtumassa Titaanit sijoittuvat Earth-9:n maailmaan.

Syyskuussa 2014 julkistettiin mahdollinen live-action Titans -projekti TNT-kaapelikanavalle. Joulukuuhun 2014 mennessä oli tilattu Akiva Goldsmanin ja Marc Haimesin kirjoittama pilotti, jossa Dick Grayson nousi Batmanin varjoista Robiniksi, sankarijoukon johtajaksi, johon kuuluvat Tähtituli, Raven ja Petopoika. Pilotin kuvaukset tapahtuivat Torontossa vuoden 2015 puolivälissä. Toukokuussa 2015 TNT:n presidentti Kevin Reilly sanoi, että he toivoivat saavansa roolituksen lukkoon kuvausten alkaessa ja että esitys olisi "erittäin totta" sarjakuvalle ja "uraauurtavaa". Titanssun kuvaukset oli tarkoitus aloittaa Torontossa vuoden 2015 puolivälissä. Tuotanto siirrettiin sitten lokakuulle. Tammikuussa 2016 ilmoitettiin, että TNT ei enää etene projektissa. Helmikuussa 2016 Geoff Johns sanoi: "Me [[DC:llä] olemme tienneet [TNT nixing Titansista] kuukausia ja kuukausia ja kuukausia. Se ei ole meille uusi uutinen. Meillä on suunnitelmia Titansille. Se on valtava pala DC:tä ja meillä on suunnitelmia." Johns, joka oli käyttänyt seitsemän vuotta materiaalin kehittämiseen Goldsmanin kanssa, sanoi lokakuussa 2018, että projekti riippui oikeuksien varmistamisesta Dick Graysonille. Hän sanoi: "Et voisi tehdä Titansia ilman Robinia... Joten siihen tehtiin paljon kulissien takana tehtävää työtä." Aiempia Titans-projekteja vaikeutti oikeudet Batmanin lukitsemiseen.

Huhtikuussa 2017 Warner Bros. ilmoitti, että Titans debytoisi vuonna 2018 DC Comicsin omassa suoraan kuluttajille suunnatussa digitaalipalvelussa. Sarjan ovat kehittäneet Goldsman, Johns, Greg Berlanti ja Sarah Schechter. Goldsman, Johns ja Berlanti kirjoittavat pilottijakson. Showrunner-tehtävät annettiin Greg Walkerille. Kaikki ovat myös päätuottajia sarjoille Weed Road Picturesille ja Berlanti Productionsille yhteistyössä Warner Bros Televisionin kanssa. Vaikka alun perin ilmoitettiin kauden sisältävän 12 jaksoa, yhdestoista jakso laskettiin ensimmäisen kauden finaaliksi joulukuussa 2018.

Ennen sarjan ensi-iltaa New York Comic Conissa lokakuussa 2018, Titans uusittiin toiseksi tuotantokaudeksi ja ensimmäisen kauden kahdennentoista jakson elementit siirrettiin toisen kauden ensi-iltaan. 13 jaksoinen toinen tuotantokausi sai ensi-iltansa 6. syyskuuta 2019. Kauden 2 tuotanto keskeytettiin väliaikaisesti heinäkuussa 2019 erikoistehostekoordinaattorin Warren Applebyn vahingossa tapahtuneen kuoleman vuoksi; kauden 2 ensi-ilta on omistettu hänen muistolleen.

DC vahvisti kolmannen kauden marraskuussa 2019, jonka oli määrä saada ensi-ilta vuoden 2020 neljännellä neljänneksellä, mutta se viivästyi COVID-19-pandemian vuoksi. Kolmannen kauden ajan DC:n luova johtaja Jim Lee ilmoitti, että sarja siirtyy HBO Maxiin. DC FanDome -tapahtumassa elokuussa 2020 Walker paljasti, että kolmas kausi sijoittuu Gotham Cityyn, ja siinä esiintyvät Punahuppu, Jonathan Crane ja Barbara Gordon.

Neljäs kausi julkistettiin DC FanDomessa lokakuussa 2021.

Käsikirjoitus

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Johns huomautti, että sarja on saanut inspiraationsa enimmäkseen 1980-luvun Teen Titans -sarjakuvista, koska sarjakuvassa "oli niin paljon draamaa" ja "oli aikansa vallankumouksellinen". Hän lisäsi: "Halusimme todella nojautua ajatukseen, että näiden titaanien jokainen titaani on portti toiseen genreen. Rachelin [Raven] kanssa se on yliluonnollista ja kauhua, ja ensimmäinen kausi todella keskittyy siihen, kuka Raven on ja kuinka titaanit yhdistyvät hänen ympärillään." Johns katsoi myös, että sarja olisi "hieman aikuisempi" kuin televisiosarja Riverdale, ja kutsui sitä "ei välttämättä teinidraamaksi, [mutta] enemmän seikkailukappaleeksi". Hän sanoi, että totaalisesti: "Halusimme tehdä jotain erilaista kuin kaikki muu. Halusimme saavuttaa sävyn, joka ei ollut niin kutsuva kuin jotkut DC-ohjelmat ovat olleet, eikä niin nihilistinen kuin jotkut elokuvat ovat olleet." Goldsman sanoi, että sarjan jatkuessa se kysyy "Kuinka nämä rikkinäiset ihmiset pysyvät yhtenäisinä? Vai pysyvätkö he?" Johns huomautti, että Robinin surullisen kuuluisa linja pilotissa - "Fuck Batman" - oli myöhäinen lisäys käsikirjoitukseen. Thwaites sanoi linjasta: "Minusta se oli täydellinen... Tämä ei ole esitys Batmanista. Se on esitys Dickistä."

Elokuun 2017 alussa Teagan Croft valittiin Rachel Rothiksi, jota seurasi kuun lopussa Anna Diopon valinta Kory Anderssiksi ja Brenton Thwaitesin Dick Graysoniksi. Ennen sarjan ensi-iltaa Diop vähensi läsnäoloaan sosiaalisessa mediassa, koska hänen näyttelijättöihinsä kohdistui rasistisia hyökkäyksiä. Ensimmäisen kauden pääosaa täydentäisi Ryan Potter Gar Loganina, joka julkistettiin lokakuussa 2017. Syyskuun alussa 2017 Alan Ritchson ja Minka Kelly valittiin toistuviin rooleihin Hank Hall ja Dawn Grangerin rooleihin. Kuukauden loppuun mennessä Lindsey Gort oli valittu Amy Rohrbachiksi. Tammikuussa 2018 Seamus Dever valittiin julkistamattomaan rooliin, joka myöhemmin paljastettiin Trigoniksi, ja kuukautta myöhemmin Doom Patrolin jäsenet julkistettiin Bruno Bichir päällikkönä, April Bowlby Rita Farrina, Jake Michaels Cliff Steelenä, ja Dwain Murphy Larry Trainorina.Curran Walters ja Conor Leslie esiintyvät Jason Toddina ja Donna Troyina. Elokuussa 2018 Elliot Knight valittiin Don Halliksi.

Helmikuussa 2019 ilmoitettiin, että Joshua Orpin oli valittu Conneriksi toiselle tuotantokaudelle. Johnsin kiusattua hahmoaEsai Morales valittiin Deathstroken rooliin maaliskuussa 2019[, ja Chella Man ja Chelsea Zhang valittiin esittämään hänen lapsiaan Jericho Wisonia ja Rose Wilsonia. Iain Glen valittiin Bruce Waynen rooliin 11. huhtikuuta 2019. Näyttelijät ja stuntmanit Alain Moussi ja Maxime Savaria näyttelivät Batmania ensimmäisen kauden finaalissa. Kesäkuussa 2019 Natalie Gumede ja Drew Van Acker valittiin Mercy Gravesiksi ja Garthiksi. Heinäkuussa 2019 Genevieve Angelson julkistettiin Cadmus Laboratories -tutkijaksi Dr. Eve Watsoniksi. Elokuussa 2019 Michael Mosleyn paljastettiin esittävän tohtori Lightia. Samassa kuussa Olunike Adeliyi ilmoitti Instagramissaan liittyneensä näyttelijöihin julkistamattomassa roolissa, joka paljastettiin myöhemmin burleskitanssija Mati Matissena ja Hanneke Talbot paljastettiin Shimmeriksi. Syyskuussa 2019 Demore Barnesin paljastettiin näyttelevän Wintergreeniä. Hahmon esiintymisen jälkeen lokakuun 2019 trailerissa Diop vahvisti Instagramissaan, että Damaris Lewis esittäisi Koryn sisarta Mustatuli hahmoa, minkä myös Lewis vahvisti.

Kolmannen tuotantokauden kuvauksissa tammikuussa 2021 ilmoitettiin, että Savannah Welch esittää Barbara Gordonia. Jay Lycurgon paljastettiin myös näyttelevän Tim Drakea. Huhtikuussa 2021 ilmoitettiin, että Vincent Kartheiser oli liittynyt näyttelijöihin tohtori Jonathan Cranena.

Tammikuussa 2022 Joseph Morgan, Franka Potente ja Lisa Ambalavanar julkistettiin kauden 4 roistoiksi Brother Bloodiksi, Mother Mayhemiksi ja Jinxiksi

Ensimmäisen kauden kuvaukset alkoivat 15. marraskuuta 2017 Torontossa ja Hamiltonissa Ontariossa, ja se päättyi 28. kesäkuuta 2018.[92] Toisen kauden kuvaukset alkoivat 2. huhtikuuta 2019 ja päättyivät 8. lokakuuta 2019. Tuotanto keskeytettiin erikoistehostekoordinaattorin Warren Applebyn vahingossa tapahtuneen kuoleman vuoksi 18. heinäkuuta ennen sen jatkamista. COVID-19-pandemian viivästyttyä kolmannen kauden kuvaukset alkoivat 13. lokakuuta 2020 ja päättyivät 15. kesäkuuta 2021. Neljännen tuotantokauden kuvaukset alkoivat 28. helmikuuta 2022, ja sen on määrä päättyä 30. syyskuuta 2022.

Sen jälkeen kun ensimmäinen jakso esitettiin 3. lokakuuta 2018 New York Comic Conissa, Titans sai virallisen ensiesityksensä 12. lokakuuta 2018. Ensimmäinen kausi koostui 11 jaksosta, ja jokainen jakso julkaistiin viikoittain DC Universessa, kunnes kauden finaali esitettiin 21. joulukuuta 2018. Yhdysvaltojen ulkopuolella ensimmäinen kausi tuli suoratoistettavaksi Netflixin kautta 11. tammikuuta 2019. Ensimmäisen kauden uudelleentoisti TNT 12. heinäkuuta 2021 alkaen.

Toinen kausi sai ensi-iltansa 6. syyskuuta 2019 ja päättyi 29. marraskuuta 2019 ja sisältää 13 jaksoa. Yhdysvaltojen ulkopuolella toinen tuotantokausi tuli suoratoistettavaksi Netflixin kautta 10. tammikuuta 2020.

Kolmas tuotantokausi sai ensi-iltansa HBO Maxilla 12. elokuuta 2021.

Yhdysvaltojen ulkopuolella kausi 3 saapui Netflixiin 8. joulukuuta 2021.

Titansin ensimmäinen kausi julkaistiin digitaalisena 21. maaliskuuta 2019 ja DVD:nä ja Blu-Raynä 16. heinäkuuta 2019. Toinen kausi julkaistiin digitaalisesti ja DVD:nä ja Blu-Raynä 3. maaliskuuta 2020.

Kausi 1 (2018)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Pääartikkeli: 1. tuotantokausi
Jakso Nimi (USA) Nimi (Suomi)
101 Titans Titans
102 Hawk and Dove Hawk ja Dove
103 Origins Alkuperäiset
104 Doom Patrol Doom Patrol
105 Together Yhdessä
106 Jason Todd Jason Todd
107 Asylum Turvapaikka
108 Donna Troy Donna Troy
109 Hank and Dawn Hank ja Dove
110 Koriand'r Koriand'r
111 Dick Grayson Dick Grayson

Kausi 2 (2019)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Pääartikkeli: 2. tuotantokausi
Jakso Nimi (USA) Nimi (Suomi)
201 Trigon Trigon
202 Rose Rose
203 Ghosts Aaveet
204 Aqualad Aqualad
205 Deathstroke Deathstroke
206 Conner Conner
207 Bruce Wayne Bruce Wayne
208 Jericho Jericho
209 Atonement Sovitus
210 Fallen Kaatunut
211 E.L._.O E.L._.O
212 Faux Hawk Faux Hawk
213 Nightwing Nightwing

Kausi 3 (2021)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Pääartikkeli: 3. tuotantokausi
Jakso Nimi (USA) Nimi (Suomi)
301 Barbara Gordon Barbara Gordon
302 Red Hood Punahuppu
303 Hank & Dove Hank & Dove
304 Blackfire Mustatuli
305 Lazarus Lazarus
306 Lady Vic Leidi Vic
307 51% 51%
308 Home Koti
309 Souls Sielut
310 Troubled Water Ongelmallinen vesi
311 The Call Is Coming from Inside the House Kutsu tulee talon sisältä
312 Prodigal Tuhlaajapoika
313 Purple Rain Liilaa sadetta

Kausi 4 (2022)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Pääartikkeli: 4. tuotantokausi
Jakso Nimi (USA) Nimi (Suomi)
401 Lex Luthor Lex Luthor
402 Mother Mayhem Mother Mayhem
403 Jinx Jinx
404 Super Super Mart Super Super Mart
405 Inside Man Sisäpiirin Mies
406 Brother Blood Brother Blood
407 Dude, Where's My Gar Jätkä, Missä On Garini
408 Coul's Folly Caulin Hulluus
409 Dick & Carol & Ted & Kory Dick & Carol & Ted & Kory
410 Game Over Peli On Päättynyt
411 Project Starfire Projekti Tähtituli
412 Titans Forever Titaanit Ikuisesti