Tiedosto:Yukipon SxH1.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Yukipon_SxH1.jpg(523 × 409 kuvapistettä, 123 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
English: Slash fan art drawn by Yukipon, based on description given by J. K. Rowling in the Harry Potter series.(Severus y Harry
Päiväys
Lähde An e-mail attachment sent by the author with permission to upload it onto Wikipedia.
Tekijä Yukipon
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston uudelleenkäyttö)
VRT Wikimedia

Tämän teoksen käyttölupa on hyväksytty ja arkistoitu Wikimedia Foundationin VRT-järjestelmään. Voit lukea sen tikettinä #2009021910007821 jos sinulla on VRTS-tili. Jos olet Commonsin normaali käyttäjä ja haluat kysyä jostakin luvasta tai varmistua luvan oikeellisuudesta, ole hyvä ja ota yhteyttä VRT-vapaaehtoiseen tai jätä viesti VRT-ilmoitustaululle. Jos haluat käyttää tätä teosta jossain muualla, ole hyvä ja lue ohjeet täällä.

Linkki tikettiin: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2009021910007821
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Licensed to Copyleft, attribution required. I am uploading this work for the author with permission given.

Lisenssi

Minä, tämän teoksen tekijänoikeuksien haltija, julkaisen täten tämän teoksen seuraavilla lisensseillä:
GNU head Voit kopioida, levittää ja/tai muuttaa tätä asiakirjaa GNU Free Documentation License -lisenssin version 1.2 tai minkä tahansa Free Software Foundationin julkaiseman myöhemmän version ehtojen alaisena; ei koske muuttumattomia kohtia, etukannen tekstejä eikä takakannen tekstejä. Kopio tästä lisenssistä on saatavilla osiossa GNU Free Documentation License.
w:fi:Creative Commons
nimeäminen jaa samoin
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Sinun on mainittava lähde asianmukaisesti, tarjottava linkki lisenssiin sekä merkittävä, mikäli olet tehnyt muutoksia. Voit tehdä yllä olevan millä tahansa kohtuullisella tavalla, mutta et siten, että annat ymmärtää lisenssinantajan suosittelevan sinua tai teoksen käyttöäsi.
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.
Voit valita haluamasi lisenssin.
Fan art Tämä teos on fanitaidetta eli taideteos, joka perustuu jonkun muun luomaan fiktiiviseen hahmoon. Alkuperäinen fiktiivinen hahmo on tekijänoikeuden suojaama. Uskotaan, että kuvan ylläpito Commonsin palvelimilla, joiden sijainti on Yhdysvalloissa, ei riko Yhdysvaltain tekijänoikeuslakia. Kuvan uudelleenkäyttö ja levitys voi olla kuitenkin laitonta Suomessa ja monilla muilla hallinnollisilla alueilla. Suomen tekijänoikeuslain 2 § mukaan tekijällä on oikeus teokseensa myös muutettuna, joten tekijällä voi olla tekijänoikeus myös tähän teokseen. Lisäksi monilla hallinnollisilla alueilla fanitaidetta voidaan pitää epäreiluna kilpailuna. Kuvan fiktiivinen hahmo voi kuulua tavaramerkkisuojan piiriin, jolloin hahmon jäljitelmien julkinen käyttö saattaa rikkoa lakia. Lisätietoa fanitaiteesta ja siihen liittyvistä immateriaalioikeuksista on sivulla COM:FAN.

Ennen kuin käytät tai levität tätä kuvaa, varmista, että paikalliset lait sallivat sen käytön ja levittämisen. Sinä olet vastuussa siitä, että et syyllisty lain rikkomiseen. Lue myös vastuuvapauslauseke.


Tämä on vain informatiivinen malline. Tällä kuvalla on oltava myös normaali tekijänoikeusmalline. Jos kuvalta puuttuu normaali tekijänoikeusmalline, kuva voidaan poistaa poistokriteerien mukaisesti.

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

9. helmikuu 2009

image/jpeg

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen13. helmikuuta 2009 kello 01.57Pienoiskuva 13. helmikuuta 2009 kello 01.57 tallennetusta versiosta523 × 409 (123 KiB)Gentle taipan{{Information |Description={{en|1=Slash artwork of the Harry Potter series by Yukipon.}} |Source=An e-mail attachment sent by the author with permission to upload it onto Wikipedia. |Author=Yukipon |Date=2009-02-09 |Permission={{OTRS pending}} |other_ver

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Metatieto