Tiedosto:Wellesley Islands locator map.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(1 500 × 1 355 kuvapistettä, 573 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Kuvaus

This map shows the location of the Wellesley Islands

Päiväys (UTC)
Lähde
Tekijä


Applications-graphics.svg
Tämän kuvan originaalia on jälkikäsitelty digitaalisesti. Muutokset: Creation of locator map based on Satellite picture File:Mornington island.jpg for the Wellesley Islands, and File:Australia Locator Map.svg for Australia. Originaali: Australia Locator Map.svg. Muokkaaja: Teofilo.

Minä, tämän teoksen tekijänoikeuksien haltija, julkaisen täten tämän teoksen seuraavalla lisenssillä:
GNU head Voit kopioida, levittää ja/tai muuttaa tätä asiakirjaa GNU Free Documentation License -lisenssin version 1.2 tai myöhemmän ehtojen alaisena, jotka on julkaistu Free Software Foundation puolesta; ei koske muuttumattomia kohtia, ei etukannen tekstejä eikä kirjankannen tekstejä. Kopio tästä lisenssistä on saatavilla kohdassa GNU Free Documentation License. Teokseen sovelletaan englanninkielisen Wikipedian vastuuvapauslauseketta.
w:fi:Creative Commons
nimeäminen jaa samoin
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä. Teokseen sovelletaan englanninkielisen Wikipedian vastuuvapauslauseketta.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa)
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.
Lisensointimerkintä lisätiin tähän tiedostoon osana GFDL-lisensointipäivitystä.

Alkuperäinen tallennusloki

This image is a derivative work of the following images:

  • File:Australia_Locator_Map.svg licensed with GFDL-en
    • 2005-12-19T21:42:45Z Boticario 290x262 (68813 Bytes) == Summary == This map image was created by Wikipedia user [[:en:User:Papayoung|Papayoung]], based on the public-domain data available through the [http://stellwagen.er.usgs.gov/mapit/ Map-It] interface.

Uploaded with derivativeFX

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen14. toukokuuta 2009 kello 11.17Pienoiskuva 14. toukokuuta 2009 kello 11.17 tallennetusta versiosta1 500 × 1 355 (573 KiB)Teofilo{{Information |Description=This map shows the location of the Wellesley Islands |Source=*File:Mornington island.jpg and File:Australia_Locator_Map.svg |Date=2009-05-14 09:10 (UTC) |Author=*File:Australia_Locator_Map.svg: was created by Wi

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa: