Tiedosto:Weber Salamon a börtönben.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Alkuperäinen tiedosto(999 × 732 kuvapistettä, 119 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto[muokkaa]

Taiteilija
Otsikko
King Solomon in the Prison
Päiväys 1847
Tekniikka öljy levylle
Q296955/Q1348059
Mitat Korkeus: 35 cm; Width: 49 cm
Lähde/Valokuvaaja Fine Arts in Hungary: Nuvola filesystems folder home.svgInkscape.svgInformation icon.svg
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston käyttäminen)
Tämä valokuva on otettu kaksiulotteisesta taideteoksesta. Valokuvan esittämä taideteos on ilman tekijänoikeuden suojaa seuraavasta syystä:
Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 100 vuotta.


Dialog-warning.svg You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States.

Tämä teos on vapaa tunnetuista tekijänoikeuslain mukaisista rajoituksista, mukaanlukien lähioikeuksista.

Wikimedia Foundationin virallinen kanta on, että kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät voi saada tekijänoikeuden suojaa. Yhdysvalloissa käydyn oikeusprosessin Bridgeman Art Library v. Corel Corp. perusteella kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät saa tekijänoikeuden eivätkä lähioikeuksien suojaa Yhdysvalloissa, koska maalauksen toisintamisessa ei ilmene sellaista luovuutta, joka synnyttäisi valokuvan ottajalle uuden tekijänoikeuden.

Suomessa kuitenkin tällaisia valokuvia suojaa lähioikeus, kunnes kuvan ottamisesta on kulunut 50 vuotta ja loppuvuosi. Siirtymäsäännöksistä johtuen myös ennen vuotta 1966 julkistetut valokuvat ovat ilman lähioikeuden suojaa Suomessa. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueen ulkopuolelta, tätä kuvaa ei voi käyttää Suomessa, ellei tätä kuvaa ole otettu ennen vuotta 1968 tai julkistettu ennen vuotta 1966. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueelta, on valokuvan oltava ilman tekijänoikeuden suojaa myös alkuperämaassa. Katso COM:CRT eri maiden suoja-aikoja varten. Muista maista katso Commons:Reuse of PD-Art photographs.
Muut versiot

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen2. syyskuuta 2007 kello 10.29Pienoiskuva 2. syyskuuta 2007 kello 10.29 tallennetusta versiosta999 × 732 (119 KiB)Csanády{{Information |Description=Weber Henrik: Salamon király a börtönben |Source=[http://www.hung-art.hu/frames.html?/magyar/w/weber_h/index.html hung-art] |Date=1847 |Author=Henrik Weber (1818–1866) |Permission= |other_versions= }} [[Category:Henrik Webe

Seuraavalta sivulta on linkki tähän tiedostoon:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Sisältökuvaukset