Tiedosto:Weather Buoy MDS.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Weather_Buoy_MDS.jpg(250 × 312 kuvapistettä, 81 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
English: Weather buoy / data buoy for measuring meteorological and oceanographic data
Español: Boyas meteorologicas, de datos y oceanograficas. La boya puede ser utlizada tambien como una combinacion de boya meteorologica / boya de navegacion / boya medioambiental
Päiväys 1/10/2008
Lähde www.marinedataservice.com
Tekijä MDS

Lisenssi

w:fi:Creative Commons

nimeäminen jaa samoin

This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa)
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.

GNU head Voit kopioida, levittää ja/tai muuttaa tätä asiakirjaa GNU Free Documentation License -lisenssin version 1.2 tai myöhemmän ehtojen alaisena, jotka on julkaistu Free Software Foundation puolesta; ei koske muuttumattomia kohtia, ei etukannen tekstejä eikä kirjankannen tekstejä. Kopio tästä lisenssistä on saatavilla kohdassa GNU Free Documentation License.
OTRS Wikimedia

Tämän teoksen käyttölupa on hyväksytty ja arkistoitu Wikimedia Foundationin OTRS-järjestelmään. Voit lukea sen lippuna #2008122310017974 jos sinulla on OTRS-tili. Jos olet Commonsin normaali käyttäjä ja haluat kysyä jostakin luvasta tai varmistua luvan oikeellisuudesta, ole hyvä ja ota yhteyttä OTRS-vapaaehtoiseen tai jätä viesti OTRS-ilmoitustaululle. Jos haluat käyttää tätä teosta jossain muualla, ole hyvä ja lue ohjeet täällä.


Linkki lippuun: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2008122310017974

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen23. joulukuuta 2008 kello 20.32Pienoiskuva 23. joulukuuta 2008 kello 20.32 tallennetusta versiosta250 × 312 (81 KiB)Weather buoy{{Information |Description={{en|1=Weather buoy / data buoy for measuring meteorological and oceanographic data}} {{es|1=Boyas meteorologicas, de datos y oceanograficas. La boya puede ser utlizada tambien como una combinacion de boya meteorologica / boya d

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Sisältökuvaukset