Tiedosto:Vallankumous 1985.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Vallankumous_1985.jpg(354 × 285 kuvapistettä, 32 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Vallankumous 1985.jpg (Valokuva maalauksesta)

Lähde Suvanto: Viisas rakkaus Elpo 1994
Päiväys 1990
Tekijänoikeuksien haltija

Valola-Säätiö Hämeenlinna

Lupa

{{LGPL}}On. Valola-Säätiö on artikkelin toimeksiantaja. Ahola-Valo siirsi vuonna 1990 perustamalleen Valola-Säätiölle kaikki tekijänopikeudet ja oikeudet jäämistöön. www.ahola-valo.fi Aleksanteri Ahola-Valo (1900-1997) perusti elämäntyönsä säilyttämiseksi Valola-säätiön vuonna1990 ja siirsi sen omaisuuteen kaikki taideteoksensa.

Olen tämän säätiön asiamies ja Valola-säätiö on ainoa Ahola-Valon taideteosten tekijänoikeuksien haltija. Säätiöllä on siis myös WIkipedian Ahola-Valo kohdassa oleviin teoksiin:

1) Helmikuun vallankumouksen aamu 1985, 2) Oma kuva –soihdunkantaja 1924, 3)Sieluni luovuuden portailla 1940, 4)AE-evohomologian kartta 1979.


nnamme näihin teoksiin GNU lisenssin, General Public License.

Tiedostamme, että valistemani lisenssin myötä annan kenelle tahansa oikeuden käytttä kuvaa kaupallisiin tarkoituksiin ja muokata kuvaa tarpeidensa mukaan.



Tiedostamme, että Valola-säilyy teosten tekijanoikeudenhaltijana ja on oikeutettu tulla mainituksi siten kuin lisenssi edellyttää. Säätiölle ei synny tekijänoikeutta muiden tekemiin teosten muokkauksiin.

Tiedostamme, että lisenssi koskee vain tekijänoikeutta ja varaamme oikeuden ryhtyä toimiin niitä vastaan, jotka käyttävät kuvaa jonkin muun lain vastaisesti.

Tiedostan, että en voi myöhemmin kieltää tätä lisenssiä ja että teosta voidaan säilyttää Wikipedian projektin arkistossa ikuisesti.


Hämeenlinnassa, maaliskuun 9 päivänä 2007.

Risto Suvanto Valola-säätiön asiamies Muuntajakatu 5 13100 Hämeenlinna

Tämän teoksen tekijöitä ei välttämättä ole ilmoitettu. Vaihda ”Tekijänoikeuksien haltija” -parametri ”Tekijä”-parametriin ja korjaa tieto. Huomaa, että tekijällä tarkoitetaan aina ihmistä.

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämän dokumentin kopiointi, levittäminen sekä muokkaaminen on sallittua GNU Lesser General Public Licensen version 2.1 tai uudemman Free Software Foundationin julkaiseman version mukaisesti, ilman muuttumattomuuslauseketta tai kansitekstejä. Tätä koskee vastuuvapaus. Lisenssin teksti löytyy myös englanniksi.
LGPL

GNU Lesser General Public License http://www.gnu.org/licenses/lgpl.html

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen8. maaliskuuta 2007 kello 14.45Pienoiskuva 8. maaliskuuta 2007 kello 14.45 tallennetusta versiosta354 × 285 (32 KiB)MEM. (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot |Kuvaus=Vallankumous 1985.jpg (Valokuva maalauksesta) |Lähde=Suvanto: Viisas rakkaus Elpo 1994 |Päiväys=1990 |Tekijänoikeuksien haltija=Valola-Säätiö Hämeenlinna |Lupa=On. Valola-Säätiö on artikkelin toimeksiantaja. Ahola-Val

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Metatieto