Tiedosto:Un Kolor Distinto - Myyrmäki station mural + Multicolored Dreams - MCD x 01600 - 2015 - overview -m.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(3 041 × 1 853 kuvapistettä, 1,03 MiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Kuvaus

Myyrmäen rautatieaseman seinämaalauksia vuodelta 2015. Vasemmalla ylhäällä Un Kolor Distinto -nimellä esiintyvän chileläisen katutaiteilijaparin (Cynthia ”Cines” Aguilera ja Sammy ”Jekse” Espinoza) seinämaalausta (teos jatkuu asemarakennuksen pohjoisseinällä). Kolmessa muussa valokuvassa yksityiskohtia suomalaisen Multicolored Dreams -katutaiteilijaryhmän teoksesta MCD x 01600 rautatieaseman sisätiloista. MCD-ryhmästä teoksen toteuttamiseen osallistuivat Elissa Eriksson, Heidi Hänninen, Salla Ikonen, Satu Kettunen, Laura Lehtinen, Sara Multanen, Ilona Partanen, Jesse Pasanen, Maikki Rantala ja Hans-Peter Schütt. Teokset sijaitsevat Vantaan Myyrmäen kaupunginosassa, Myyrmäen rautatieaseman katuosoite on Jönsaksentie 6 (tai Kilterinraitti 8). Myyrmäen postinumero on 01600, mikä on otettu teoksen nimeen.

Lähde omat valokuvat
Päiväys 2016
Tekijä(t)

Myyrmäen aseman seinämaalausten osalta Un Kolor Distinto (ulkoseinät) ja Multicolored Dreams (sisäseinät); valokuvat: käyttäjä:Paju

Valokuvan käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä käyttöoikeus koskee pelkästään otettua valokuvaa, ja käyttöoikeuslisenssi edellyttää esimerkiksi, että lähde ja kuvaaja mainitaan asianmukaisesti; myös nimimerkilliset kuvaajat on mainittava. Valokuva sisältää kuvan yhdestä tai useammasta taideteoksesta, joiden tekijänoikeus rajoittaa tämän lisäksi valokuvan käyttöä.

Minä, tämän työn tekijänoikeuksien haltija, julkaisen työni seuraavalla lisenssillä:
Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä Creative Commons Tarttuva
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä. Lyhyesti: Saat käyttää teosta sillä ehdolla, että mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän hyvän tavan mukaisesti ja lisensoit teoksesta tekemäsi johdannaiset eli muunnellut versiot samalla lisenssillä kuin tämä. Varsinainen lisenssi.

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen30. kesäkuuta 2016 kello 23.48Pienoiskuva 30. kesäkuuta 2016 kello 23.48 tallennetusta versiosta3 041 × 1 853 (1,03 MiB)Paju (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Myyrmäen rautatieaseman seinämaalauksia vuodelta 2015. Vasemmalla ylhäällä Un Kolor Distinto -nimellä esiintyvän chileläisen katutaiteilijaparin katutaiteilijat Cynthia ”Cines” Aguileran ja Sammy ”Je...