Tiedosto:The Strokes - Tap Out kitarasoolo.ogg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

The_Strokes_-_Tap_Out_kitarasoolo.ogg(Ogg Vorbis -äänitiedosto, 19 s, 154 kbit/s)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Musiikkinäyte kappaleesta ”Tap Out”, pituus 19 sekuntia ja tiedostotyypiltään Ogg Vorbis. Kappale on The Strokesin albumilta Comedown Machine vuodelta 2013. Kappaleen alkuperäispituus on 3 min. 42 s., joten näyte on asianmukaisesti alle 10% kokonaispituudesta. (en: Wikipedia:Music samples) Näyte on peräisin tekijänoikeuden alaisesta kappaleesta, ja sitä käytetään rajallisesti siteeraustarkoituksessa artikkelissa ”Kitarasoolo”. Osiossa viitataan asianmukaisesti yhtyeeseen ja albumiin, jolta kappale on peräisin.

Lähde YouTube
Päiväys 2013
Tekijänoikeuksien haltija

RCA Records

Tämän teoksen tekijöitä ei välttämättä ole ilmoitettu. Vaihda ”Tekijänoikeuksien haltija” -parametri ”Tekijä”-parametriin ja korjaa tieto. Huomaa, että tekijällä tarkoitetaan aina ihmistä.

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen30. elokuuta 2017 kello 19.1319 s (360 KiB)Roopeank (keskustelu | muokkaukset)== Yhteenveto == {{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Musiikkinäyte kappaleesta ”Tap Out”, pituus 19 sekuntia ja tiedostotyypiltään Ogg Vorbis. Kappale on The Strokesin albumilta ''Comedown Machine'' vuodelta 2013. Kappaleen alkuperäispituus o...

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Transcode status

Update transcode status
Muoto Bitrate Lataa Tila Encode time
MP3 224 kbit/s Valmistui 25. joulukuuta 2017 kello 07.19 1,0 s

Metatieto