Tiedosto:The Beatles Misery.ogg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

The_Beatles_Misery.ogg(Ogg Vorbis -äänitiedosto, 11 s, 168 kbit/s)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Musiikkinäyte The Beatles -yhtyeen kappaleesta ”Misery”. Pituus 10 sekuntia, tiedostotyyppi Ogg Vorbis. Kappaleen pituus on kokonaisuudessaan 1.48 (Spotify), joten näyte on asianmukaisesti alle 10 % kokonaispituudesta. Näyte on peräisin tekijänoikeuden alaisesta kappaleesta, ja sitä käytetään rajallisesti siteeraustarkoituksessa artikkelissa Misery (The Beatlesin kappale). Osiossa viitataan asianmukaisesti esittäjään ja kappaleeseen.

Lähde Itse äänitetty "Audacity"-äänitysohjelmalla. Lähteenä The Beatlesin albumin "Please Please Me" vuoden 2009 versio (Apple Records). Alun perin kappale on julkaistu studioalbumilla "Please Please Me" vuonna 1963 (EMI, levymerkki Parlophone).
Päiväys 1963
Tekijänoikeuksien haltija

Apple Corps Ltd.

Tämän teoksen tekijöitä ei välttämättä ole ilmoitettu. Vaihda ”Tekijänoikeuksien haltija” -parametri ”Tekijä”-parametriin ja korjaa tieto. Huomaa, että tekijällä tarkoitetaan aina ihmistä.

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen10. maaliskuuta 2022 kello 04.0411 s (216 KiB)Kärrmes (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Musiikkinäyte The Beatles -yhtyeen kappaleesta ”Misery”. Pituus 10 sekuntia, tiedostotyyppi Ogg Vorbis. Kappaleen pituus on kokonaisuudessaan 1.48 (Spotify), joten näyte on asianmukaisesti alle 10 % kokonaispituudesta. Näyte on peräisin tekijänoikeuden alaisesta kappaleesta, ja sitä käytetään rajallisesti siteeraustarkoituksessa artikkelissa 10/80. Osiossa viitataan asianmukaisesti esittäjään ja albumiin, jolta kappale on peräisin. | Lähde = Itse äänitetty "Audac...

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Transcode status

Update transcode status
Muoto Bitrate Lataa Tila Encode time
MP3 229 kbit/s Valmistui 10. maaliskuuta 2022 kello 01.04 1,0 s

Metatieto