Tiedosto:Sweet Fountain.ogg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Sweet_Fountain.ogg(Ogg Vorbis -äänitiedosto, 24 s, 159 kbit/s)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Musiikkinäyte Sweet-yhtyeen kappaleesta ”Fountain”. Pituus 24 sekuntia, tiedostotyyppi Ogg Vorbis. Kappaleen pituus on kokonaisuudessaan 4.44, joten näyte on asianmukaisesti alle 10 % kokonaispituudesta. Näyte on peräisin tekijänoikeuden alaisesta kappaleesta, ja sitä käytetään rajallisesti siteeraustarkoituksessa artikkelissa Level Headed. Osiossa viitataan asianmukaisesti esittäjään ja albumiin, jolta kappale on peräisin.

Lähde itse tehty "Audacity"-äänitysohjelmalla. Lähteenä Sweetin albumin "Level Headed" vuoden 2005 versio (Lemon Recordings). Alun perin kappale on julkaistu studioalbumilla "Level Headed" (Polydor 1978).
Päiväys 1978
Tekijänoikeuksien haltija

Lemon Recordings, Cherry Red Records (mainittu albumin takakannessa).

Tämän teoksen tekijöitä ei välttämättä ole ilmoitettu. Vaihda ”Tekijänoikeuksien haltija” -parametri ”Tekijä”-parametriin ja korjaa tieto. Huomaa, että tekijällä tarkoitetaan aina ihmistä.

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen7. toukokuuta 2020 kello 23.3324 s (464 KiB)Kärrmes (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Musiikkinäyte Sweet-yhtyeen kappaleesta ”Fountain”. Pituus 24 sekuntia, tiedostotyyppi Ogg Vorbis. Kappaleen pituus on kokonaisuudessaan 4.44, joten näyte on asianmukaisesti alle 10 % kokonaispituudesta. Näyte on peräisin tekijänoikeuden alaisesta kappaleesta, ja sitä käytetään rajallisesti siteeraustarkoituksessa artikkelissa Level Headed. Osiossa viitataan asianmukaisesti esittäjään ja albumiin, jolta kappale on peräisin. | Lähde = itse tehty "Audacity"-äänitys...

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Transcode status

Update transcode status
Muoto Bitrate Lataa Tila Encode time
MP3 216 kbit/s Valmistui 7. toukokuuta 2020 kello 20.33 2,0 s

Metatieto