Tiedosto:Strip Club Bouncer San Francisco.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(440 × 720 kuvapistettä, 108 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
English: A bouncer in front of a strip club in San Francisco.
Päiväys Kuvattu 10. kesäkuuta 2005
Lähde =Flickr
Tekijä Thomas Hawk
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston uudelleenkäyttö)
See below. Copyright owner has changed his license to Creative Commons Attribution 2.0 at my request, see original source webpage.
Personality rights Vaikka tämä kuva on vapaasti lisensoitu tai public domainissa, saattaa kuvan henkilöllä tai henkilöillä olla oikeuksia, jotka oikeudellisesti rajoittavat kuvan tietynlaista käyttöä ilman kuvassa olevien henkilöiden suostumusta. Tällaisissa tapauksissa henkilöltä saatu kuvankäyttölupa tai muu todiste suostumuksesta voi suojata sinua väitteiltä oikeuksien loukkaamisesta. Tiedoston lataaja voi mahdollisesti auttaa sinua sellaisen todisteen hankkimisessa, mutta hän ei ole siihen velvoitettu. Katso lisätietoa vastuuvapauslausekkeestamme.

Lisenssi

w:fi:Creative Commons
nimeäminen
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä 2.0 Yleinen -lisenssillä.
Nimeä: See above
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Sinun on mainittava lähde asianmukaisesti, tarjottava linkki lisenssiin sekä merkittävä, mikäli olet tehnyt muutoksia. Voit tehdä yllä olevan millä tahansa kohtuullisella tavalla, mutta et siten, että annat ymmärtää lisenssinantajan suosittelevan sinua tai teoksen käyttöäsi.

Also previously uploaded to en:Wikipedia

Wikipedia description page on en.wikipedia as Strip_Club_Bouncer_San_Francisco.jpg

  • 2007-05-02 01:11 Ingolfson 440×720×8 (110754 bytes) {{Information |Description = A [[boouncer]] in front of a [[strip club]] in [[San Francisco]]. |Source = [http://www.flickr.com/photos/thomashawk/18629401/ Flickr] |Date = 2005-06-10 |Author = [http://www.flickr.com/people/thomashawk/ Thomas Hawk] |Permi


Miranda, joka on ylläpitäjä tai luotettu käyttäjä, on tarkastanut tämän alun perin Flickriin tallennetun kuvan 28. elokuuta 2007 ja todennut, että kuva oli silloin lisensoitu mainitulla lisenssillä.

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

10. kesäkuu 2005

image/jpeg

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen18. heinäkuuta 2007 kello 19.55Pienoiskuva 18. heinäkuuta 2007 kello 19.55 tallennetusta versiosta440 × 720 (108 KiB)Simonxag{{Information |Description=A bouncer in front of a en:strip club in en:San Francisco. |Source=Originally from [http://en.wikipedia.org en.wikipedia]; description page is/was [http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Im

Tätä tiedostoa ei käytetä millään sivulla.

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Metatieto