Tiedosto:St. Lawrence Church in Vantaa - gable.JPG

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(2 272 × 1 704 kuvapistettä, 1 024 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
English: St. Lawrence Church in Vantaa, Gable with text from Psalm 84:10 " For a day in thy courts is better than a thousand elsewhere."
Suomi: Vantaan Pyhän Laurin kirkko", Päätykolmio, jossa teksti "En dag i dina gårdar är bättre än eljest de tusende" (Parempi on päivä sinun esipihoissasi kuin tuhat päivää muualla.)
Päiväys
Lähde Oma teos
Tekijä Ufinne

Lisenssi

Minä, tämän teoksen tekijänoikeuksien haltija, julkaisen täten tämän teoksen seuraavilla lisensseillä:
w:fi:Creative Commons

nimeäminen jaa samoin

Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa)
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.

GNU head Voit kopioida, levittää ja/tai muuttaa tätä asiakirjaa GNU Free Documentation License -lisenssin version 1.2 tai myöhemmän ehtojen alaisena, jotka on julkaistu Free Software Foundation puolesta; ei koske muuttumattomia kohtia, ei etukannen tekstejä eikä kirjankannen tekstejä. Kopio tästä lisenssistä on saatavilla kohdassa GNU Free Documentation License.
Voit valita haluamasi lisenssin.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen4. syyskuuta 2010 kello 13.15Pienoiskuva 4. syyskuuta 2010 kello 13.15 tallennetusta versiosta2 272 × 1 704 (1 024 KiB)Ufinne{{Information |Description={{en|1=St. Lawrence Church in Vantaa, Gable with text from Psalm 84:10 " For a day in thy courts is better than a thousand elsewhere."}} {{fi|1=Vantaan Pyhän Laurin kirkko", Päätykolmio, jossa teksti "En dag i dina gårdar ä

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa: