Tiedosto:Space Oddity.ogg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Space_Oddity.ogg(Ogg Vorbis -äänitiedosto, 30 s, 444 kbit/s)

Kuvaus

Musiikkinäyte David Bowien kappaleesta ”Space Oddity”. Pituus 30 sekuntia, tiedostotyyppi Ogg Vorbis. Kappaleen pituus on kokonaisuudessaan 5.18 (Spotify), joten näyte on asianmukaisesti alle 10 % kokonaispituudesta. Näyte on peräisin tekijänoikeuden alaisesta kappaleesta, ja sitä käytetään rajallisesti siteeraustarkoituksessa artikkelissa Space Oddity. Osiossa viitataan asianmukaisesti esittäjään ja kappaleeseen.

Lähde Itse äänitetty "Audacity"-äänitysohjelmalla. Lähteenä David Bowien albumi "David Bowie (aka Space Oddity) [2015 Remaster]".
Päiväys 1969
Tekijänoikeuksien haltija

Parlophone Records Ltd ja A Warner Music Group Company, lisenssin myöntänyt Jones/Tintoretto Entertainment Co, LLC

Tämän teoksen tekijöitä ei välttämättä ole ilmoitettu. Vaihda ”Tekijänoikeuksien haltija” -parametri ”Tekijä”-parametriin ja korjaa tieto. Huomaa, että tekijällä tarkoitetaan aina ihmistä.

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen29. helmikuuta 2024 kello 09.1630 s (1,57 MiB)Kärrmes (keskustelu | muokkaukset)uusi versio maltillisemmalla äänenvoimakkuudella
4. huhtikuuta 2011 kello 23.1723 s (373 KiB)Kärrmes (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Musiikkinäyte David Bowien kappaleesta ”Space Oddity”. Pituus 25 sekuntia, laatu 125 kgps, tiedostotyyppi Ogg Vorbis. Kappaleen pituus on kokonaisuudessaan 5.15, joten näyte on asianmukaisesti alle 10% kokonaispituudest

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Transcode status

Update transcode status
Muoto Bitrate Lataa Tila Encode time
MP3 222 kbit/s Valmistui 29. helmikuuta 2024 kello 06.16 1,0 s

Metatieto