Tiedosto:Slade In for a Penny.ogg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Slade_In_for_a_Penny.ogg(Ogg Vorbis -äänitiedosto, 22 s, 396 kbit/s)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Musiikkinäyte Slade-yhtyeen kappaleesta ”In for a Penny”. Pituus 21 sekuntia, tiedostotyyppi Ogg Vorbis. Kappaleen pituus on kokonaisuudessaan 3.33 (Spotify), joten näyte on asianmukaisesti alle 10 % kokonaispituudesta. Näyte on peräisin tekijänoikeuden alaisesta kappaleesta, ja sitä käytetään rajallisesti siteeraustarkoituksessa artikkelissa In for a Penny. Osiossa viitataan asianmukaisesti esittäjään ja kappaleeseen.

Lähde Itse äänitetty "Audacity"-äänitysohjelmalla. Lähteenä Sladen albumi "Cum On Feel the Hitz: The Best of Slade" (BMG 2020). Alun perin kappale on julkaistu singlelevynä vuonna 1975 (Polydor Records).
Päiväys 1975
Tekijänoikeuksien haltija

BMG Rights Management (UK) Ltd, lisenssin myöntänyt Whild John Ltd.

Tämän teoksen tekijöitä ei välttämättä ole ilmoitettu. Vaihda ”Tekijänoikeuksien haltija” -parametri ”Tekijä”-parametriin ja korjaa tieto. Huomaa, että tekijällä tarkoitetaan aina ihmistä.

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen4. toukokuuta 2022 kello 22.5122 s (1,03 MiB)Kärrmes (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Musiikkinäyte Slade-yhtyeen kappaleesta ”In for a Penny”. Pituus 21 sekuntia, tiedostotyyppi Ogg Vorbis. Kappaleen pituus on kokonaisuudessaan 3.33 (Spotify), joten näyte on asianmukaisesti alle 10 % kokonaispituudesta. Näyte on peräisin tekijänoikeuden alaisesta kappaleesta, ja sitä käytetään rajallisesti siteeraustarkoituksessa artikkelissa In for a Penny. Osiossa viitataan asianmukaisesti esittäjään ja kappaleeseen. | Lähde = Itse äänitetty "Audacity"-äänityso...

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Transcode status

Update transcode status
Muoto Bitrate Lataa Tila Encode time
MP3 204 kbit/s Valmistui 4. toukokuuta 2022 kello 19.51 1,0 s

Metatieto