Tiedosto:Slade Give Us a Goal.ogg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Slade_Give_Us_a_Goal.ogg(Ogg Vorbis -äänitiedosto, 15 s, 147 kbit/s)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Musiikkinäyte Slade-yhtyeen kappaleesta ”Give Us a Goal”. Pituus 15 sekuntia, tiedostotyyppi Ogg Vorbis. Kappaleen pituus on kokonaisuudessaan 2.49, joten näyte on asianmukaisesti alle 10 % kokonaispituudesta. Näyte on peräisin tekijänoikeuden alaisesta kappaleesta, ja sitä käytetään rajallisesti siteeraustarkoituksessa artikkelissa Give Us a Goal. Osiossa viitataan asianmukaisesti esittäjään ja albumiin, jolta kappale on peräisin.

Lähde Itse tehty "Audacity"-äänitysohjelmalla. Lähteenä Sladen albumin "Whatever Happened to Slade" expanded-versio (Salvo 2007). Alun perin kappale on julkaistu singlenä (Barn Records 1978).
Päiväys 1978
Tekijänoikeuksien haltija

BMG Rights Management (UK), lisenssin myöntänyt Whild John Ltd.

Tämän teoksen tekijöitä ei välttämättä ole ilmoitettu. Vaihda ”Tekijänoikeuksien haltija” -parametri ”Tekijä”-parametriin ja korjaa tieto. Huomaa, että tekijällä tarkoitetaan aina ihmistä.

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen19. huhtikuuta 2021 kello 23.2215 s (267 KiB)Kärrmes (keskustelu | muokkaukset)== Yhteenveto == {{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Musiikkinäyte Slade-yhtyeen kappaleesta ”Give Us a Goal”. Pituus 15 sekuntia, tiedostotyyppi Ogg Vorbis. Kappaleen pituus on kokonaisuudessaan 2.49, joten näyte on asianmukaisesti alle 10 % kokonaispituudesta. Näyte on peräisin tekijänoikeuden alaisesta kappaleesta, ja sitä käytetään rajallisesti siteeraustarkoituksessa artikkelissa Give Us a Goal. Osiossa viitataan asianmukaisesti esittäjään ja albumiin, jolta kappale on peräisin. | Lähde = Ttse...

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Transcode status

Update transcode status
Muoto Bitrate Lataa Tila Encode time
MP3 208 kbit/s Valmistui 19. huhtikuuta 2021 kello 20.57 1,0 s

Metatieto