Tiedosto:SGI Indy.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(726 × 816 kuvapistettä, 107 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

English: Silicon Graphics Indy. Image from en.wikipedia uploaded by en:User:Wenzler under the GFDL 1.2, original description follows: This is my own Indy and the photo was taken by me, Sebastian Wenzler, Germany, 2004-12-05.
Suomi: Silicon Graphicsin Indy-työasema.


GNU head Voit kopioida, levittää ja/tai muuttaa tätä asiakirjaa GNU Free Documentation License -lisenssin version 1.2 tai myöhemmän ehtojen alaisena, jotka on julkaistu Free Software Foundation puolesta; ei koske muuttumattomia kohtia, ei etukannen tekstejä eikä kirjankannen tekstejä. Kopio tästä lisenssistä on saatavilla kohdassa GNU Free Documentation License.
w:fi:Creative Commons
nimeäminen jaa samoin
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa)
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.
Lisensointimerkintä lisätiin tähän tiedostoon osana GFDL-lisensointipäivitystä.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen16. tammikuuta 2006 kello 06.04Pienoiskuva 16. tammikuuta 2006 kello 06.04 tallennetusta versiosta726 × 816 (107 KiB)Grm wnrSilicon Graphics Indy. Image from en.wikipedia uploaded by en:User:Wenzler under the GFDL 1.2, original description follows: This is my own Indy and the photo was taken by me, Sebastian Wenzler, Germany, 2004-12-05. {{GFD

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa: