Tiedosto:Rossy de Palma - Pedro Almodovar and Penélope Cruz - Cannes 2009.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Rossy_de_Palma_-_Pedro_Almodovar_and_Penélope_Cruz_-_Cannes_2009.jpg(543 × 402 kuvapistettä, 179 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Kuvaus
Français : Rossy de Palma, Pedro Almodovar et Penélope Cruz au festival de Cannes (présentation du film Etreintes brisées)
Päiväys
Lähde Oma teos
Tekijä Georges Biard
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston käyttäminen)
OTRS Wikimedia

Tämän teoksen käyttölupa on hyväksytty ja arkistoitu Wikimedia Foundationin OTRS-järjestelmään. Voit lukea sen lippuna #2011030110017945 jos sinulla on OTRS-tili. Jos olet Commonsin normaali käyttäjä ja haluat kysyä jostakin luvasta tai varmistua luvan oikeellisuudesta, ole hyvä ja ota yhteyttä OTRS-vapaaehtoiseen tai jätä viesti OTRS-ilmoitustaululle. Jos haluat käyttää tätä teosta jossain muualla, ole hyvä ja lue ohjeet täällä.


Linkki lippuun: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2011030110017945

Lisenssi

Georges Biard, tämän teoksen tekijänoikeuksien haltija, julkaisee täten tämän teoksen seuraavalla lisenssillä:
w:fi:Creative Commons

nimeäminen jaa samoin

Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä.
Nimeä: Georges Biard
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa)
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.

Personality rights
Although this work is freely licensed or in the public domain, the person(s) shown may have rights that legally restrict certain re-uses unless those depicted consent to such uses. In these cases, a model release or other evidence of consent could protect you from infringement claims. Though not obliged to do so, the uploader may be able to help you to obtain such evidence. See our general disclaimer for more information.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen9. maaliskuuta 2016 kello 00.46Pienoiskuva 9. maaliskuuta 2016 kello 00.46 tallennetusta versiosta543 × 402 (179 KiB)Johnrotate, crop
4. huhtikuuta 2011 kello 15.11Pienoiskuva 4. huhtikuuta 2011 kello 15.11 tallennetusta versiosta604 × 529 (55 KiB)JJ Georges{{Information |Description ={{fr|1=Rossy de Palma, Pedro Almodovar et Penelope Cruz au festival de Cannes (présentation du film ''Etreintes brisées''}} |Source ={{own}} |Author =Georges Biard |Date =2009 |Permission ={{o

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Sisältökuvaukset