Tiedosto:Resting Place in Winter.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Resting_Place_in_Winter.jpg(600 × 383 kuvapistettä, 48 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus

W:John Franklin's men constructing a camp in the fist winter of the expedition to the Coppermine River, March 1820

Päiväys 1823, depicting an event in 1820
Lähde http://www.cd-books.com/Mainpage/Frank1/Fr1imgs/restwntr.html, originally published in Franklin, John (1823). Narrative of a Journey to the Shores of the Polar Sea in the Years 1819-22. London: John Murray. Full details taken from [1]
Tekijä Engraving by
creator QS:P170,Q5342983
after painting by
creator QS:P170,Q282922
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston käyttäminen)

Public domain

Lisenssi

Tämä valokuva on otettu kaksiulotteisesta taideteoksesta. Valokuvan esittämä taideteos on ilman tekijänoikeuden suojaa seuraavasta syystä:
Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 100 vuotta.


Dialog-warning.svg Sinun tulee myös lisätä Yhdysvaltain public domain -tägi ilmaistaksesi miksi tämä teos on public domainissa Yhdysvalloissa.

Wikimedia Foundationin virallinen kanta on, että kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät voi saada tekijänoikeuden suojaa. Yhdysvalloissa käydyn oikeusprosessin Bridgeman Art Library v. Corel Corp. perusteella kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät saa tekijänoikeuden eivätkä lähioikeuksien suojaa Yhdysvalloissa, koska maalauksen toisintamisessa ei ilmene sellaista luovuutta, joka synnyttäisi valokuvan ottajalle uuden tekijänoikeuden.

Suomessa kuitenkin tällaisia valokuvia suojaa lähioikeus, kunnes kuvan ottamisesta on kulunut 50 vuotta ja loppuvuosi. Siirtymäsäännöksistä johtuen myös ennen vuotta 1966 julkistetut valokuvat ovat ilman lähioikeuden suojaa Suomessa. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueen ulkopuolelta, tätä kuvaa ei voi käyttää Suomessa, ellei tätä kuvaa ole otettu ennen vuotta 1969 tai julkistettu ennen vuotta 1966. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueelta, on valokuvan oltava ilman tekijänoikeuden suojaa myös alkuperämaassa. Katso COM:CRT eri maiden suoja-aikoja varten. Muista maista katso Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen8. joulukuuta 2008 kello 00.01Pienoiskuva 8. joulukuuta 2008 kello 00.01 tallennetusta versiosta600 × 383 (48 KiB)Iain99{{Information |Description=W:John Franklin's men constructing a camp in the fist winter of the expedition to the Coppermine River, March 1820 |Source=[http://www.cd-books.com/Mainpage/Frank1/Fr1imgs/restwntr.html http://www.cd-b

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa: