Tiedosto:Pope Victor I.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Pope_Victor_I.jpg(432 × 592 kuvapistettä, 185 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
English: This illustration is from The Lives and Times of the Popes by Chevalier Artaud de Montor, New York: The Catholic Publication Society of America, 1911. It was originally published in 1842.
Imaginary depiction of Pope Victor I
Päiväys
Lähde https://archive.org/details/livesofpopes01artauoft
Tekijä Artaud de Montor (1772–1849)

Lisenssi

Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 70 vuotta.


Sinun tulee myös lisätä Yhdysvaltain public domain -tägi ilmaistaksesi, miksi tämä teos on public domainissa Yhdysvalloissa. Huomaa, että muutamissa maissa tekijänoikeuden kesto on pidempi kuin 70 vuotta: Meksikossa se on 100 vuotta, Jamaikalla 95 vuotta, Kolumbiassa 80 vuotta ja Guatemalassa ja Samoalla 75 vuotta. Tämä kuva ei välttämättä ole public domainissa näissä maissa, minkä lisäksi ne eivät käytä lyhyimmän keston sääntöä. Hondurasissa tekijänoikeuden yleinen kesto on 75 vuotta, mutta nämä tämä maa käyttävät lyhyimmän keston sääntöä. Tekijänoikeus saattaa pidentyä Ranskassa teosten kohdalla, joiden tekijä oli ranskalainen ja kuoli Ranskan puolesta toisessa maailmansodassa (lisätietoa), ja venäläisten tekijöiden kohdalla, mikäli tekijä palveli itärintamalla toisessa maailmansodassa tai kuoleman jälkeen neuvostosorron uhriksi joutuneiden, sittemmin rehabilitoitujen tekijöiden kohdalla (lisätietoa)

Public domain
Public domain
Tämä ennen vuotta 1929 julkaistu yhdysvaltalainen teos on ilman tekijänoikeuden suojaa Yhdysvalloissa. Ennen vuotta 1998 tekijänoikeuden suoja-aika oli ennen vuotta 1978 julkaistuille muodollisuudet (tekijänoikeushuomautus, ennen vuotta 1964 myös tekijänoikeuden uusiminen) täyttäneille teoksille 75 vuotta julkaisuvuodesta. Vuoden 1998 alussa näiden teosten suoja-aika pidennettiin 95 vuoteen julkaisuvuodesta. Ne teokset, jotka olivat ilman tekijänoikeuden suojaa vuoden 1998 alussa, eivät saaneet tekijänoikeuttaan takaisin, ja siten kaikki ennen vuotta 1929 julkaistut yhdysvaltalaiset teokset ovat ilman tekijänoikeuden suojaa.

United States
United States
Tämä teos saattaa olla yhä tekijänoikeuden alainen sellaisilla hallinnollisilla alueilla, jotka eivät hyväksy lyhyempää suoja-aikaa yhdysvaltalaisille teoksille. Tällaisia alueita ovat muun muassa Kanada, Kiina (ei Hong Kong tai Macao), Meksiko, Saksa ja Sveitsi. Lataajalle: Mainitse teoksen tekijä ja julkaisuvuosi.

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

6. kesäkuu 2013

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen7. kesäkuuta 2013 kello 00.40Pienoiskuva 7. kesäkuuta 2013 kello 00.40 tallennetusta versiosta432 × 592 (185 KiB)Bede735cUser created page with UploadWizard

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Metatieto