Tiedosto:Pajua ja jokimaisemaa Nautelankoskella, Lieto, 13.9.2007..JPG

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(2 816 × 2 112 kuvapistettä, 2,71 MiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
English: Nautelankoski is one of the most magnificent rapids of the Aura River. In a distance of half a kilometre, the drop is 17 metres. Is located Lieto, by the Aura River about 16 km from Turku, Finland.
Suomi: Nautelankoski ja sen rannan kasvillisuutta. Nautelankoski eli Kukkarkoski on Aurajoen kahdeksas koski Liedon kunnassa. Nautelankoski on noin 600 metrin pituinen ja sen putouskorkeus on 16,9 metriä, täten se on Aurajoen pisin koskialue. Kosken keskivirtaama on 4,8 m³/s.
Päiväys
Lähde Oma teos
Tekijä Makele-90
Kameran sijainti60° 33′ 34,9″ N, 22° 27′ 22,1″ E Kartographer map based on OpenStreetMap.Tämä ja muut kuvat kartalla: OpenStreetMap - Google Earthinfo

Lisenssi

Minä, tämän teoksen tekijänoikeuksien haltija, julkaisen täten tämän teoksen seuraavalla lisenssillä:
w:fi:Creative Commons

nimeäminen jaa samoin

Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa)
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen20. maaliskuuta 2010 kello 23.07Pienoiskuva 20. maaliskuuta 2010 kello 23.07 tallennetusta versiosta2 816 × 2 112 (2,71 MiB)Makele-90{{Information |Description={{en|1=Nautelankoski is one of the most magnificent rapids of the Aura River. In a distance of half a kilometre, the drop is 17 metres. Is located Lieto, by the Aura River about 16 km from [[:en:

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Sisältökuvaukset