Tiedosto:Olympic rings with transparent rims.svg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(SVG-tiedosto; oletustarkkuus 1 020 × 495 kuvapistettä; tiedostokoko 5 KiB)

Yhteenveto

Kuvaus
English: The Olympic Rings, the symbol of the modern Olympic Games, is composed of five interlocking rings, colored blue, yellow, black, green, and red on a white field. It was originally designed in 1912 by Baron Pierre de Coubertin, the founder of the modern Olympic Games. The colors (including the white background) also represented at least one color on all national flags of the world at that time. The 1914 Olympic Congress had to be suspended due to the outbreak of World War I, but the symbol (and flag) were later adopted. They would first officially debut at the Games of the VII Olympiad in Antwerp, Belgium in 1920. The five rings represent the five (inhabited) continents: Europe (blue), Asia (yellow), Africa (black), Oceania (green) and the Americas (red).
Svenska: De olympiska ringarna, med genomskinlig bakgrund.
Lähde Drawn by User:Pumbaa80; dimensions and colors taken from http://www.southyorkshire.nhs.uk/london2012/resources/LDN2012%20Brand%20Guidelines.pdf
Tekijä Original author: Pierre de Coubertin (1863-1937)
Muut versiot

Tämän tiedoston johdannaisteoksia:

SVG kehittely
InfoField
 
Tämän SVG-tiedoston lähdekoodi on validoitu.
 
Tämä vektorigrafiikkatiedosto luotiin käyttäen apuna ohjelmaa Inkscape

Lisenssi

Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 80 vuotta.


Tämä teos on ilman tekijänoikeuden suojaa Yhdysvalloissa, sillä se on julkaistu (tai rekisteröity Yhdysvaltojen tekijänoikeusvirastossa) ennen vuotta 1929.

Public domain Tämä kuva sisältää yksinkertaista geometriaa ja se ei saa tekijänoikeuksien suojaa. Tästä syystä johtuen se on public domainia, koska se sisältää sisältöä, jotka ovat yleisesti tunnettuja, ja joilla ei ole alkuperäistä tekijää.
Heptagon
Heptagon
Insignia Tässä kuvassa on lippu, vaakuna, sinetti tai muu virallinen arvo- tai tunnuskuvio. Lainsäädäntö voi rajoittaa tällaisen kuvion käyttöä, joten varmista, että saat käyttää sitä. Tällaiset rajoitukset eivät liity tekijänoikeuteen, joten tekijänoikeuksista vapaakaan tunnuskuva ei välttämättä ole täysin vapaasti käytettävissä.
Trademarked Tämä teos sisältää tavaramerkkisuojan piiriin kuuluvaa materiaalia. Ennen kuin käytät tai levität tätä teosta, varmista, että et riko tavaramerkkisuojaa teoksen käytöllä tai levittämisellä, sillä sinä olet vastuussa lain rikkomisesta. Lue myös vastuuvapauslauseke.
Tämä malline ei osoita kuvan tekijänoikeustilannetta eli lisäksi tarvitaan normaali lisenssimalline. Lisätietoja varten katso Commons:Tiedostojen käyttösäännöt.
Annotations
InfoField
This image is annotated: View the annotations at Commons

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen27. joulukuuta 2013 kello 18.24Pienoiskuva 27. joulukuuta 2013 kello 18.24 tallennetusta versiosta1 020 × 495 (5 KiB)Goran tek-enFixed the rendering problem
20. tammikuuta 2013 kello 14.19Pienoiskuva 20. tammikuuta 2013 kello 14.19 tallennetusta versiosta1 020 × 495 (874 tavua)ACBahnoptimized smaller file
3. joulukuuta 2006 kello 03.28Pienoiskuva 3. joulukuuta 2006 kello 03.28 tallennetusta versiosta1 020 × 495 (1 KiB)Pumbaa80{{Information| |Description=transparent version of Image:Olympic flag.svg |Source=Drawn by User:Pumbaa80; dimensions and colors taken from http://www.southyorkshire.nhs.uk/london2012/resources/LDN2012%20Brand%20Guidelines.pdf |Date= |Author= |Pe

Enemmän kuin 100 sivua linkittävät tähän tiedostoon. Seuraava lista näyttää 100 ensimmäistä sivua, jotka käyttävät vain tätä tiedostoa. Koko lista on saatavilla.

Näytä lisää linkkejä tähän tiedostoon.

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Näytä lisää tämän tiedoston järjestelmänlaajuista käyttöä.

Metatieto