Tiedosto:Nathan-hale-cityhall.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Nathan-hale-cityhall.jpg(390 × 576 kuvapistettä, 37 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
English: Statue of Nathan Hale in New York City's City Hall Park. Nathan Hale was an officer for the Continental Army during the American Revolutionary War. Widely considered America's first spy, he volunteered for an intelligence-gathering mission, but was caught by the British and hanged.
Päiväys Sculpture from 1893; photo Kuvattu kesäkuu 1976
Lähde

Sculpture provenance from NYC Parks Department; photograph is original work of poster

Transferred from en.wikipedia to Commons by User:NotFromUtrecht using CommonsHelper.
Tekijä Sculpture by Frederick MacMonnies (1863-1937); photo by poster (User:Americasroof).

Lisenssi

Esine
Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 70 vuotta.


Sinun tulee myös lisätä Yhdysvaltain public domain -tägi ilmaistaksesi, miksi tämä teos on public domainissa Yhdysvalloissa. Huomaa, että muutamissa maissa tekijänoikeuden kesto on pidempi kuin 70 vuotta: Meksikossa se on 100 vuotta, Jamaikalla 95 vuotta, Kolumbiassa 80 vuotta ja Guatemalassa ja Samoalla 75 vuotta. Tämä kuva ei välttämättä ole public domainissa näissä maissa, minkä lisäksi ne eivät käytä lyhyimmän keston sääntöä. Hondurasissa tekijänoikeuden yleinen kesto on 75 vuotta, mutta nämä tämä maa käyttävät lyhyimmän keston sääntöä. Tekijänoikeus saattaa pidentyä Ranskassa teosten kohdalla, joiden tekijä oli ranskalainen ja kuoli Ranskan puolesta toisessa maailmansodassa (lisätietoa), ja venäläisten tekijöiden kohdalla, mikäli tekijä palveli itärintamalla toisessa maailmansodassa tai kuoleman jälkeen neuvostosorron uhriksi joutuneiden, sittemmin rehabilitoitujen tekijöiden kohdalla (lisätietoa)

Valokuva
w:fi:Creative Commons
nimeäminen jaa samoin
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 2.5 Yleinen -lisenssillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Sinun on mainittava lähde asianmukaisesti, tarjottava linkki lisenssiin sekä merkittävä, mikäli olet tehnyt muutoksia. Voit tehdä yllä olevan millä tahansa kohtuullisella tavalla, mutta et siten, että annat ymmärtää lisenssinantajan suosittelevan sinua tai teoksen käyttöäsi.
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.

Alkuperäinen tallennusloki

Alkuperäinen kuvaussivu oli täällä. Käyttäjätunnukset alla viittaavat kohteeseen en.wikipedia.
  • 2006-06-29 12:05 Americasroof 576×390× (40620 bytes) Nathan Hale statue in New York City Hall park Photo by poster in June 2006

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

kesäkuu 1976

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen24. marraskuuta 2011 kello 13.00Pienoiskuva 24. marraskuuta 2011 kello 13.00 tallennetusta versiosta390 × 576 (37 KiB)RotatebotBot: Image rotated by 90° (EXIF-Orientation set from 8 to 1, rotated 0°)
24. marraskuuta 2011 kello 12.23Pienoiskuva 24. marraskuuta 2011 kello 12.23 tallennetusta versiosta576 × 390 (40 KiB)File Upload Bot (Magnus Manske) {{BotMoveToCommons|en.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} {{Information |Description={{en|Statue of en:Nathan Hale in en:New York City's en:City Hall Park. Nathan Hale was an

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Metatieto