Tiedosto:Minsk-Ushodi autavakzal.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(858 × 538 kuvapistettä, 63 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Itäinen linja-autoasema (valkoven. Усходні аўтавакзал, Ush’odni Autavakzal, ven. Автовокзал "Восточный", Восточный ав, Avtovokzal Vostotšnyi, Vostotšnyi av) on merkittävä linja-autoliikenteen asema Minskin kaakkoisosassa Valko-Venäjällä. Aseman osoite on Ul. Vaneeva 34. Elokuussa 1983 valmistuneella Minskin Itäisellä linja-autoasemalla on jykevä, piirteiltään jopa karun selkeä, valkoiseksi maalattuun betoniin ja lasiin pohjautuva vaikuttava ulkomuoto. Linja-autoaseman suunnittelijoina olivat arkkitehdit L. Pogorelov, L. Kustova ja V. Jagoditski Minskprojekt-instituutista.

Asema on tärkeä Valko-Venäjän kansallisen ja kansainvälisen linja-autoliikenteen asema, joskin Minskin keskuslinja-autoaseman uudisrakennuksen valmistuttua loppuvuonna 2011 Itäisen aseman merkitys on vähentynyt.
Tekijänoikeuksien haltija = arkkitehdit L. Pogorelov, L. Kustova ja V. Jagoditski, valokuva: User:Paju.
Huom. Kuva esittää Valko-Venäjän tekijänoikeuslain mukaista, teoksen suunnitelleen henkilön elinaikana ja 50 vuotta hänen kuolemansa jälkeen suojattua teosta. Rakennusta tai muistomerkkiä esittävän valokuvan käyttö on sallittua Valko-Venäjän vuoden 1996 tekijänoikeuslain (venäjäksi) 19 artiklan mukaisella sitaattioikeudella rajoitetussa määrin mm. tieteellisessä, informatiivisessa tai arvostelevassa tarkoituksessa. Tätä kuvaa ei saa käyttää muihin tarkoituksiin, sen käyttö ei ole vapaata, etkä sitä ei tule siirtää Commonsiin.
In English: Note please: Do not load this to Commons as this is photo of an artwork (from 1983) which does not have Freedom of Panorama. Such photos should not be in Commons as they are not free to use.

Lähde oma kuva
Päiväys toukokuu 2011
Tekijä(t)

User:Paju

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Valokuvan käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä. Lyhyesti: Saat levittää ja muokata teosta niin kauan kun mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän/tekijät tai lisensoijan/lisensoijat. Virallinen lisenssi.
CC BY 3.0

Nimeä 3.0 Ei sovitettu http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen27. syyskuuta 2013 kello 01.41Pienoiskuva 27. syyskuuta 2013 kello 01.41 tallennetusta versiosta858 × 538 (63 KiB)Paju (keskustelu | muokkaukset)== Yhteenveto == {{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Itäinen linja-autoasema (valkoven. Усходні аўтавакзал, Ush’odni Autavakzal, ven. Автовокзал "Восточный", Восточный ав, Avtovokzal Vostotšnyi, Vostotšnyi ...
  • Et voi tallentaa uutta tiedostoa tämän tilalle.

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa: