Tiedosto:Minsk-National library of Belarus3.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(658 × 852 kuvapistettä, 91 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Valko-Venäjän kansalliskirjasto (valkoven. Нацыянальная бібліятэка Беларусі, Natsyjanalnaja biblioteka Belarusi, ven. Национальная библиотека Беларуси, Natsionalnaja biblioteka Belarusi) on vuosina 2002-2006 rakennettu monumentaalinen rakennus osoitteessa Prospekt Nezavisimosti 116, Minsk, Valko-Venäjä. Rakennuksen pääarkkitehdit olivat M.K. Vinogradov ja V.V. Kramarenko.
Tekijänoikeuksien haltija = Arkkitehdit M.K. Vinogradov ja V.V. Kramarenko, valokuva: User:Paju. Valokuvan tiedostokokoa ja resoluutiota on supistettu merkittävästi alkuperäisestä digitiedostosta. Huom. Kuva esittää Valko-Venäjän tekijänoikeuslain mukaista, teoksen suunnitelleiden arkkitehtien elinaikana ja 50 vuotta heidän kuolemansa jälkeen suojattua teosta. Rakennusta tai muistomerkkiä esittävän valokuvan käyttö on sallittua Valko-Venäjän vuoden 1996 tekijänoikeuslain (venäjäksi) 19 artiklan mukaisella sitaattioikeudella rajoitetussa määrin mm. tieteellisessä, informatiivisessa tai arvostelevassa tarkoituksessa. Tätä kuvaa ei saa käyttää muihin tarkoituksiin, sen käyttö ei ole vapaata, etkä sitä ei tule siirtää Commonsiin.

Lähde oma kuva
Päiväys kesä-syksy 2008
Tekijä(t)

User:Paju

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Valokuvan käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä. Lyhyesti: Saat levittää ja muokata teosta niin kauan kun mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän/tekijät tai lisensoijan/lisensoijat. Virallinen lisenssi.
CC BY 3.0

Nimeä 3.0 Ei sovitettu http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen6. syyskuuta 2013 kello 03.17Pienoiskuva 6. syyskuuta 2013 kello 03.17 tallennetusta versiosta658 × 852 (91 KiB)Paju (keskustelu | muokkaukset)== Yhteenveto == {{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Valko-Venäjän kansalliskirjasto (valkoven. Нацыянальная бібліятэка Беларусі, Natsyjanalnaja biblioteka Belarusi, ven. Национальная библиотека Бела...

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa: