Tiedosto:Minsk-Central-Bus-Station-cropped.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(4 089 × 2 420 kuvapistettä, 969 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Kuvaus

Minskin Keskuslinja-autoasema (valkoven. Цэнтральны аўтавакзал, Tsentralny autavakzal, ven. Автовокзал "Центральный", Центральный а́в, Avtovokzal Tsentralnyi, Tsentralnyi av) on Valko-Venäjän pääkaupungissa Minskissä sijaitseva keskeinen linja-autoasema. Se vihittiin liikennekäyttöön vuoden 2011 toisella puoliskolla; osa rakennuksen liiketiloista ja vapaa-ajan toiminnoista oli tarkoitus avata vasta 2013. Rakennus sijaitsee osoitteessa Ul. Bobruiskaja 6, 220050 Minsk, Valko-Venäjä. Rakennuksen arkkitehtuurista vastasi arkkitehti Ivan Vinogradovin toimisto.
Tekijänoikeuksien haltija = Arkkitehti Ivan Vinogradov, valokuva: be-x-old User:Yurivict. Fiwikiin ladattu valokuva pohjautuu be-x-old.wikipedia.org:issa By-sa-3.0 -lisenssillä julkaistuun valokuvaan, jota on kierretty 2,5 astetta ja jonka kuva-alaa on rajattu hieman alkuperäisestä digitiedostosta. Muokkaaja User:Paju. Huom. Kuva esittää Valko-Venäjän tekijänoikeuslain mukaista, teoksen suunnitelleiden arkkitehtien elinaikana ja 50 vuotta heidän kuolemansa jälkeen suojattua teosta. Rakennusta tai muistomerkkiä esittävän valokuvan käyttö on sallittua Valko-Venäjän vuoden 1996 tekijänoikeuslain (venäjäksi) 19 artiklan mukaisella sitaattioikeudella rajoitetussa määrin mm. tieteellisessä, informatiivisessa tai arvostelevassa tarkoituksessa teoksen tunnistetiedot säilyttäen. Tätä kuvaa ei saa käyttää muihin tarkoituksiin, sen käyttö ei ole vapaata, etkä sitä ei tule siirtää Commonsiin.

Lähde By-sa-3.0 -lisenssillä julkaistu kuva Minsk-Central-Bus-Station.jpg
Päiväys 18. joulukuuta 2011
Tekijä(t)

be-x-old User:Yurivict


Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Valokuvan käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä. Lyhyesti: Saat levittää ja muokata teosta niin kauan kun mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän/tekijät tai lisensoijan/lisensoijat. Virallinen lisenssi.
CC BY 3.0

Nimeä 3.0 Ei sovitettu http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen8. syyskuuta 2013 kello 18.12Pienoiskuva 8. syyskuuta 2013 kello 18.12 tallennetusta versiosta4 089 × 2 420 (969 KiB)Paju (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Minskin Keskuslinja-autoasema (valkoven. Цэнтральны аўтавакзал, Tsentralny autavakzal, ven. Автовокзал "Центральный", Центральный а́в, Avtovokzal Tsentralnyi, Tsen...

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa: