Tiedosto:Minsk-BelEXPO1.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(858 × 609 kuvapistettä, 100 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Kuvaus

BelEkspo (ven. УП «БелЭкспо», UP BelEkspo) eli BelEkspa (valkoven. БелЭкспa) eli BelExpo (logossa käytetty nimimuoto), on Valko-Venäjän pääkaupunki Minskissä sijaitseva kansallinen messu- ja näyttelykeskusorganisaatio. Kuvassa kansallisen näyttelykeskus BelEkspon vanhemman, joulukuussa 1968 avatun näyttelypaviljongin sisäänkäyntiä ympäristöineen. Paviljonki sijaitsee Minskin keskustassa osoitteessa Ul. Janka Kupala 27 eli aivan Valko-Venäjän kansallisoopperan ja baletin vieressä. Arkkitehteinä olivat S. Botkovski, Ju. Gradov ja L. Levin. Kansallisen näyttelykeskus BelEkspon vuoden 1968 paviljongissa on 5 000 neliön matalahkot näyttelytilat kahdessa kerroksessa, laajat ulkotilat, 80 hengen kokoussali ja kahvio. Lisäksi viereisessä B-hallissa on 1 100, C-hallissa 750 ja D-hallissa 300 neliön näyttelytilat. Tekijänoikeuksien haltija = arkkitehdit S. Botkovski, Ju. Gradov ja L. Levin. Valokuva: User:Paju. Huom. Kuvan esittämä rakennus on suojattu Valko-Venäjän tekijänoikeuslain perusteella, koska tekijänoikeus on voimassa kaikkien teoksen suunnitelleiden arkkitehtien, kuvanveistäjien yms. elinaikana ja 50 vuotta heidän kuolemansa jälkeen. Rakennusta tai muistomerkkiä esittävän valokuvan käyttö on kuitenkin sallittua Valko-Venäjän vuoden 1996 tekijänoikeuslain (venäjäksi) 19 artiklan mukaisella sitaattioikeudella rajoitetussa määrin mm. tieteellisessä, informatiivisessa tai arvostelevassa tarkoituksessa teoksen tunnistetiedot säilyttäen. Tekijänoikeuden rajoituksista johtuen tätä kuvaa ei saa käyttää muihin tarkoituksiin, sen käyttö ei ole vapaata, etkä sitä ei tule siirtää Commonsiin. Note: It is believed that this work of art is under the copyright (no freedom of panorama, non-FOP) in Belarus. Thus this photo is saved under national wikipedia and it is used through citation allowed by the legislation also in non-FOP cases.

Lähde oma kuva
Päiväys August, 2008
Tekijä(t)

User:Paju

Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä. Lyhyesti: Saat levittää ja muokata teosta niin kauan kun mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän/tekijät tai lisensoijan/lisensoijat. Virallinen lisenssi.
CC BY 3.0

Nimeä 3.0 Ei sovitettu http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen18. syyskuuta 2013 kello 03.20Pienoiskuva 18. syyskuuta 2013 kello 03.20 tallennetusta versiosta858 × 609 (100 KiB)Paju (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = BelEkspo (ven. УП «БелЭкспо», UP BelEkspo) eli '''BelEkspa''' (valkoven. БелЭкспa) eli '''BelExpo''' (logossa käytetty nimimuoto), on Valko-Venäjän pääkaupunki Minskissä sijaitseva kansallinen mess...
  • Et voi tallentaa uutta tiedostoa tämän tilalle.

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa: