Tiedosto:Mezquita4.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(2 007 × 2 716 kuvapistettä, 1,6 MiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

English: The Mezquita, Córdoba, Spain.
Español: Mezquita de Córdoba
Français : Arc outrepassé du portail, arcs polylobes des fenêtres et arcs outrepassés entrelacés et aveugles sur la façade outrepassés entrecroisés et aveugles, sur la façade de la Grande mosquée de Cordoue, Espagne.

by en:User:Ian Pitchford

From en:Image:Mezquita4.jpg

Lisenssi

GNU head Voit kopioida, levittää ja/tai muuttaa tätä asiakirjaa GNU Free Documentation License -lisenssin version 1.2 tai myöhemmän ehtojen alaisena, jotka on julkaistu Free Software Foundation puolesta; ei koske muuttumattomia kohtia, ei etukannen tekstejä eikä kirjankannen tekstejä. Kopio tästä lisenssistä on saatavilla kohdassa GNU Free Documentation License. Teokseen sovelletaan englanninkielisen Wikipedian vastuuvapauslauseketta.
w:fi:Creative Commons
nimeäminen jaa samoin
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä. Teokseen sovelletaan englanninkielisen Wikipedian vastuuvapauslauseketta.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa)
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.
Lisensointimerkintä lisätiin tähän tiedostoon osana GFDL-lisensointipäivitystä.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen14. syyskuuta 2006 kello 05.59Pienoiskuva 14. syyskuuta 2006 kello 05.59 tallennetusta versiosta2 007 × 2 716 (1,6 MiB)AotakeThe Mezquita, Córdoba, Spain. by en:User:Ian Pitchford From en:Image:Mezquita1.jpg Category:Mosques of Spain Category:Mezquita

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa: