Tiedosto:Meister des Vergilius Romanus 001.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(2 024 × 1 981 kuvapistettä, 351 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Taiteilija
Meister des Vergilius Romanus
Otsikko
Deutsch: Die Georgica des Vergil, III. Buch, Szene: Schäfer bei ihren Herden
Päiväys
Deutsch: 5. Jh.
English: 5th century
Tekniikka
Deutsch: Pergament
Mitat 22 × 22,5 cm
Deutsch: Vatikan, Biblioteca Apostolica
Nykyinen sijainti
Deutsch: Rom
Lisätietoja
Deutsch: Buchmalerei
Lähde/Valokuvaaja The Yorck Project () 10.000 Meisterwerke der Malerei (DVD-ROM), distributed by DIRECTMEDIA Publishing GmbH. ISBN: 3936122202.
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston käyttäminen)
[1]

Lisenssi

Public domain
Valokuvan esittämä taideteos:
Tämän valokuvan esittämä taideteos on ilman tekijänoikeuden suojaa valtioissa, joissa tekijänoikeuden kesto on 70 vuotta post mortem auctoris tai vähemmän, esimerkiksi Euroopan unionissa.

Valokuva:
Toisinnos on peräisin The Yorck Projectin hallitsemasta taidekokoelmasta. Kokoelman tietokantasuojan haltijana on Zenodot Verlagsgesellschaft mbH ja tietokanta on lisensoitu lisenssillä GNU Free Documentation License. Wikimedia Foundationin virallinen kanta on, että kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat eivät voi saada tekijänoikeuden suojaa. Yhdysvalloissa käydyn oikeusprosessin Bridgeman Art Library v. Corel Corp. perusteella kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat eivät saa tekijänoikeuden eivätkä lähioikeuksien suojaa Yhdysvalloissa. Suomessa kuitenkin tällaisia valokuvia suojaa lähioikeus, kunnes kuvan ottamisesta on kulunut 50 vuotta ja loppuvuosi. Siirtymäsäännöksistä johtuen kuitenkin myös ennen vuotta 1966 julkistetut valokuvat ovat ilman lähioikeuden suojaa Suomessa. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueen ulkopuolelta, tätä kuvaa ei saa käyttää Suomessa, ellei tätä kuvaa ole otettu ennen vuotta 1969 tai julkistettu ennen vuotta 1966. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueelta, sovelletaan alkuperämaan tekijänoikeuslakia, paitsi jos sen mukainen suoja-aika olisi lyhyempi, jolloin sovelletaan Suomen lakia. Katso COM:L eri maiden suoja-aikoja varten. Muista maista katso COM:PDARTREUSE.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen20. toukokuuta 2005 kello 08.27Pienoiskuva 20. toukokuuta 2005 kello 08.27 tallennetusta versiosta2 024 × 1 981 (351 KiB)File Upload Bot (Eloquence){{Painting| |Title=<br /> ** ''de:'' Die Georgica des Vergil, III. Buch, Szene: Schäfer bei ihren Herden |Technique=<br /> ** ''de:'' Pergament |Dimensions=<br /> ** ''de:'' 22 × 22,5 cm |Location=<br /> ** ''de:'' Rom |Country=<br /> ** ''de:'' Italien

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa: